جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 عنوان انتخاب اسم فندقم 500 بازدید | 24 پست سلام خوشگلا میشه تو انتخاب اسم نی نی کمکم کنید .نی نی دخمل بین چنتا اسم موندم .ممنون میشم کمکم کنید .انشاالله قسمت همه منتظرا بشه تعداد رای : 35 نظرسنجی خانومای گل کدوم اسم بهتره واسه دخملیم ترنم 12 34% نفس 13 37% پناه 6 17% ملیسا 4 11% خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏 1399/04/29 | 10:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanhaaaaaaam عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 نفس یا ملیسا قشنگه برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
ساراعشق_آقاش عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 1020 منم پیشنهاد بدم آنیسا یعنی ثمره عشق من و تو و دلوین یعنی عشق من راستی مامان شدنت مبارک 🌹
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 نفس یا ملیسا قشنگه اگه اسم بهتری میدونی بگو عزیزم خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 منم پیشنهاد بدم آنیسا یعنی ثمره عشق من و تو و دلوین یعنی عشق من راستی ما ... اره عزیزم چرا نگی .دلوینم قشنگه مرسی عزیزم 🌹🌹 خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
tanhaaaaaaam عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 اگه اسم بهتری میدونی بگو عزیزم من خودم باردارم هنوزم نمدونم بچه ام چیه فقط اسم دختر انتخاب کردم بین دوتاش موندم برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 ملیسا😍 خودمم بیشتر بین ملیسا و نفس موندم اسمیه ک ب نوزاد میاد .بازم اگه اسم قشنگی میدونی بگو عزیزم خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
ساراعشق_آقاش عضویت: 1399/04/06 تعداد پست: 1020 اره عزیزم چرا نگی .دلوینم قشنگه مرسی عزیزم 🌹🌹 آره. دلوین و نفس الهی سالم باشه و دنیا اومد عکسشو واسه خاله ساراش بفرس کلی ذوقشو کنم و قربونش برم 😍😍😍😍😚😚😚😘😘😘❣️
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 من خودم باردارم هنوزم نمدونم بچه ام چیه فقط اسم دختر انتخاب کردم بین دوتاش موندم الهی.انشاالله هر چی ک میخای همون بشه و صحیح و سلامت فارغ بشی عزیزم و خدا نی نی گلتو نگه داره برات خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 ملیسا دو سه سال پیش خیلی رو بورس بود 😁خیلی زیاد شده نزار چه اسمی بزارم خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 آره. دلوین و نفس الهی سالم باشه و دنیا اومد عکسشو واسه خاله ساراش بفرس کلی ذوقشو کنم و قربونش ... مرسی عزیزدلمچشم حتما خالو جون❤❤❤ خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
نانا۷۲ عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1437 ملیسا میخوای بذاری بذار ملورین.به معنی مروارید بلورین.نفس و پناه و ترنم و برکه و.... قشنگنا ولی خییییییییلی تکراری شدن
مهانه عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 6709 اگه اسم بهتری میدونی بگو عزیزم من به شخصه عاشق اسم مهدیس هستم