جنسیس مدیر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 عنوان انتخاب اسم فندقم | مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 24 پست سلام خوشگلا میشه تو انتخاب اسم نی نی کمکم کنید .نی نی دخمل بین چنتا اسم موندم .ممنون میشم کمکم کنید .انشاالله قسمت همه منتظرا بشه تعداد رای : 35 نظرسنجی خانومای گل کدوم اسم بهتره واسه دخملیم ترنم 12 34% نفس 13 37% پناه 6 17% ملیسا 4 11% خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏 1399/04/29 | 10:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
izabela عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 1052 چه اسمی بزارم از بین 3تای دیگه انتخاب کن خوبن ،لنا و روشا هم قشنگن
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 ملیسا میخوای بذاری بذار ملورین. به معنی مروارید بلورین. نفس و پناه و ترنم و برکه و.... قشنگنا ولی ... ملورینم قشنگه مرسی عزیزم خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 من به شخصه عاشق اسم مهدیس هستم یکم احساس میکنم قدیمیه و برا نوزاد خوب نی خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 از بین 3تای دیگه انتخاب کن خوبن ،لنا و روشا هم قشنگن روشا ام خوبه .همه اسمایی ک میگین مینویسم بهترینو انتخاب میکنم مرسی عزیزم خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
مهانه عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 6709 یکم احساس میکنم قدیمیه و برا نوزاد خوب نی نمیدونم عزیزم هر جور خودت صلاح میدونیخب بالاخره نوزادم همیشه نوزاد نمیمونه که قراره بزرگ بشهراستی آوین هم اسم جالبیه
izabela عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 1052 روشا ام خوبه .همه اسمایی ک میگین مینویسم بهترینو انتخاب میکنم مرسی عزیزم ایشالا به سلامت بگیریش بغلت فندوقو😍😍😍😍😍
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 نمیدونم عزیزم هر جور خودت صلاح میدونی خب بالاخره نوزادم همیشه نوزاد نمیمونه که قراره بزرگ بشه راست ... اوین قشنگتره مرسی عزیزم خعلی لطف کردی خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
جنسیس مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 2589 ایشالا به سلامت بگیریش بغلت فندوقو 😍😍😍😍😍 مرسی عزیزم همچنین شما ❤❤ خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
مهانه عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 6709 اوین قشنگتره مرسی عزیزم خعلی لطف کردی خواهش می کنم عزیزم ان شاالله نامدار باشه فرزندتون