2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی که کرونا گرفت و خوب شد😐 جوابشونو چی بدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 46 پست
خب کرونا گرفته و خوب شده چه ربطی داره ک بعدشم درمورد خانواده واینا بیشتر تحقیق کن 

دقیفا باباش تازه گرفته😑 ملت دلشون خوشه 

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
یکی از کرونا داشتنشون میترسم  یکیم این قضیه ک مادر دختره مریض بوده منصرف شدن

خب عزيزم مادر دختره شايد مثلا زمينگير بوده ولي اگر بيماري خاصي نداشته و دختره هم نميخواسته يكسره خونه مادرش باشه كارشون بي منطق بوده 

خب طرف كه داره ازدواج سنتي ميكنه و گلوش پيش كسي گير نكرده ميتونه انتخاب كنه كسي رو كه از لحاظ خانوادگي آزادتر باشه و مسئوليتش نسبت ب خانوادش كمتر باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار خوب بشن امدیم وسط مراسم کل خانواده ات درگیر کردن!!!  

اووووو من ب مراسم فکر نمیکنم اصلا پسره رو نمیشناسم ولی با این کارشون ازشون حالم بهم خورد

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
خواستگاری ی دختره رفته بودن ترسیدن دختره ب مادر مریضش زیاد برسه منصرف شدن این یعنی چی؟ ردش کن بره ...

دقیقاااا فکر منم همینه ولی دلم نمیخواد مامانم شرمنده بشه اگه حرفی پیش بیارن 

عزیزم شاید شرایط اون دختر خانوم خاص بوده، مثلا مادر جوونی که مثلا زمینگیر شده و نیازه بیست سال این د ...

شاید... از این نظر بهش فکر نکرده بودم اوناام میگفتن مادر دختره خیلی مریض بود ولی بازم میگم مادر واسه ادم عمرشو میزاره چجوری خود اون مادر خواستگار همچین حرفیو تونسته بزنه سر خودش بیاد چی

از الان بهشون بگو همه چیرو،بگو منظورت چیه؟؟؟؟

ب من ک همچین چیزی نگفتن روحشونم خبر نداره قضیشونو میدونم میترسم حرفی بزنن ک منو بندازن تو معذورات 

شاید... از این نظر بهش فکر نکرده بودم اوناام میگفتن مادر دختره خیلی مریض بود ولی بازم میگم مادر واسه ...

ببین عزیزم یه وقت هست شما ازدواج مکنی بعد یه مشکلی واسه همسرت یا خانوادش پیش میاد دیگه شما جزیی از خانواده ای و مسئولی ولی وقتی تو نقطه صفر هستی و آزادی که انتخاب کنی مگه مجبوری بری سراغ موردی که میدونی یه مشکل حاد داره؟

شما خودت پسری بیاد خواستگاریت بگه من پدر ندارم مادرمم فقط من رو داره مثلا سکته مغزی کرده و زمین گیره و من باید بهش برسم، مادرشم تازه 40 سالش باشه، خب شما قبول میکنی؟! احساساتی با همه چیز برخورد نکنید.

خب عزيزم مادر دختره شايد مثلا زمينگير بوده ولي اگر بيماري خاصي نداشته و دختره هم نميخواسته يكسره خون ...

والا از کجا معلوم مادرش کرونا نداشته باشه پس منم بگم تو مجبوری ب خانوادت برسی و ب این دلیل ردت میکنم درصورتی ک هزار تا دلیل منطقی هست واسه رد کردن کسی بعدشم تو این زمونه ک همه قبل ازدواج دوستن چطور تا الان نتونسته کسیو ک میخواد خودش پیدا کنه ک سپرده ب مامانش

ب من ک همچین چیزی نگفتن روحشونم خبر نداره قضیشونو میدونم میترسم حرفی بزنن ک منو بندازن تو معذورات&nb ...

آها،خب حواستو خیلی بده،ب پسره بگو من عاشق خانوادمم،عاشق فامیلم هستم،واسه اینور اونور رفتن نباید بهانه بیاری،همه حرفاتو بش بزن

ببین عزیزم یه وقت هست شما ازدواج مکنی بعد یه مشکلی واسه همسرت یا خانوادش پیش میاد دیگه شما جزیی از خ ...

ددست میگی عزیزم... ولی اخه چطور خودش نتونسته تا الان یکیو پیدا کنه ک سپرده به مامانش؟ یعنی دنبال دختر افتاب مهتاب ندیدست؟؟

کرونا به جهنم

اما اینکه از الان تو فکر اینن عروسشون به مادر و خانواده اش رسیدگی نکنه بخصوص تو وقت سختی و مریضی این یعنی اینا خانواده عادی نیستن و پسره هم افسارش کامل دست مامانشه

فردا پس فردا همین مامانه عروس رو مجبور میکنه در اختیار خودشون باشه خانواده خودشم ببوسه بذاره کنار

قشنگ و رک بهشون بفهمونین اصلا جوابتون رد هست و نمیخوایید با همچین خانواده بی منطقی وصلت کنین

چطوره خانواده مرد مهمن حالا این ننه شوهر مریض بشه توقع داره عروس کلفت و پرستارش بشه اما  دختر باید خانواده اش رو بذاره کنار

آها،خب حواستو خیلی بده،ب پسره بگو من عاشق خانوادمم،عاشق فامیلم هستم،واسه اینور اونور رفتن نباید بهان ...

اصلا هنوزم ندیدمش نمیشناسمش فقط مامانشو میشناسم تمام فیلترامو رد کنه حسن ختام اینو میگم ک اویزه گوشش کنه

کرونا به جهنم اما اینکه از الان تو فکر اینن عروسشون به مادر و خانواده اش رسیدگی نکنه بخصوص تو وقت س ...

موافقم عزیزم نظر منم همینه چطوری دلشون میاد لااقل پشت سرشون نگن... هزار تا دلیل منطقی هست ک بگی منصرف شدم