2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی که کرونا گرفت و خوب شد😐 جوابشونو چی بدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار چند ماه بعد که کرونا تموم شه

چند ماه ک چه عرض کنم حداقل ۲ سال دیگه تازه حق دارن حرفی پیش بیارن

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
خیلی رک بگین من عاشق خانوادمم جونم هم میدم براشون تامام

میفهمه ک من میدونم 

درصورتی ک دوستشون ب مامانم این قضیرو گفت

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
😐چون‌ دختره ب مادرش میرسید پا پس کشبدن؟   یا دختره کلا از صب تا شب خونه مادرش بود

مادرش خیلی مریض بود ولی ب نظرم بازم دلیل نمیشههه تو مخم نمیره اصن

ترسیدن دختره ب مادر مریضش زیاد برسه منصرف شدن 😐؟!!! این بی شعورارو حتی تو خونه راه ندین حالا ربطش ...

یکی از کرونا داشتنشون میترسم 

یکیم این قضیه ک مادر دختره مریض بوده منصرف شدن 

مادرش خیلی مریض بود ولی ب نظرم بازم دلیل نمیشههه تو مخم نمیره اصن

خب من دیدم بعضیا کلا از صب میرن خونه مادرشون ، شبا شوهرا میرن همونجا دنبالشون

رو مخن

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
کشف شد دیگه میخان تولید انبوه کنن

کی کشف کرده ایران؟؟ 🤔😁 اگ ایرانه ک توهمی بیش نیست ولی اگ ی کشور درست و حسابی گفته درسته 

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲