2777
2789
عنوان

بیاین یه دقیقه نظر بدید

175 بازدید | 17 پست

پذیرایی خونم کوچیکه میخام یه فرش 9 متری بندازم و این مبلمان رو هم ببینید آیا خوبه

پیشنهاد هم بدید اگه نظری دارید

تعداد رای : 19
نظرسنجی
بله زیباست ولی مناسب خانه کوچک نیست
2
10%
زیباس و مناسب
15
78%
زیبا نیست ولی مناسب خانه کوچکه
2
10%
اینم گذاشتم واسه سایر نظرات
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی قشنگه اتفاقا

مرسی دوستم کابینتام کرمه و قهوه ای سوخته اس نمی تونم عوض کنم هزینه اش سنگینه

الان پایه هاش این رنگی خوبه یا سفید بگیرم

اتاق خواب پسرم هم سرویسش سفید و قهوه ایه

میشه نظر بدیدمیخام تختمو رنگ کنم  سفید یا قهوه ای

مدلش قشنگه😍 جمع و جور هم هست ولی دو رنگ بودن سه نفره رو دوست ندارم

نه میخام کرم یه دست باشه تشکاش نهایت اون مبل تکیها رنگش یا سیر تر یا روشن تر از سه نفر باشه

خوبه آیا

مرسی دوستم کابینتام کرمه و قهوه ای سوخته اس نمی تونم عوض کنم هزینه اش سنگینه الان پایه هاش این رنگی ...

عزیزم واسه دفتر گرفته بودیم از اینا مهمون ۱سالمون بود پایهاش خیلی زود وا میره ... ۱۰۰ درصد سر پایها تضمین بگیر 

پایه هاش مبلا اگر محکم خوبه اگ نه بعد مدتی خراب بشه فایده نداره

والا عکس نتیه میخام بدم کارگاه برام بزنن

دیگه این مدل نهایت 5 سال خوب برام کار کنه و جواب بده برام کافیه نمیخام زیاد گرون برام بشه

مرسی دوستم کابینتام کرمه و قهوه ای سوخته اس نمی تونم عوض کنم هزینه اش سنگینه الان پایه هاش این رنگی ...

خونت سرامیکه یا موکت؟ بنظرم همین قهوه تیش شکیل تر هس عزیزم. تخت هم سفیدش قشنگه دلبازتر دیده میشه ولی اگه تمیز نگه داشتنش سختت قهوه ای بزن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خونت سرامیکه یا موکت؟ بنظرم همین قهوه تیش شکیل تر هس عزیزم. تخت هم سفیدش قشنگه دلبازتر دیده میشه ولی ...

الان که موکته به خاطر پسرم چون می خاست راه بیفته اذیت می شد رو سرامیک الانم پسرم بزرگ شده دیگه نیاز به موکت نیست

ولی بخام مبل و فرش و عوض کنم حتما جمع می کنم 

نه میخام کرم یه دست باشه تشکاش نهایت اون مبل تکیها رنگش یا سیر تر یا روشن تر از سه نفر باشه خوبه آی ...

کرم سختت نمیشه؟

با بچه کوچیک

همش باید دستمال به دست باشی

ولی اگه از پسش برمیای قشنگ میشه و دلباز نشون میده خونه رو

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
الان که موکته به خاطر پسرم چون می خاست راه بیفته اذیت می شد رو سرامیک الانم پسرم بزرگ شده دیگه نیاز ...

خوب اگه سرامیک داری پایه سفید هم بههش میاد هر دو رنگش خوبه . قهوه ایش هم شکیله

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم