2777
2789
عنوان

وسواس فکری😭

355 بازدید | 29 پست

سلام چطور میشه به وسواس فکری غلبه کرد من وسواس فکری دارم مخصوصا درمورد گم شدن وسیله ای هرچند بی ارزش. شاید بعضی هاتون بخندید ولی واقعا تا کسی درگیرش نباشه نمیفهمه که چقدر دردناکه. الان یه چیز بی ارزش گم کردم بس که دنبالش گشتم دیگه رگ گردنم گرفته همش فک میکنم کجا ممکنه باشه😭😭😭😭 هرکاری هم میکنم نمیتونم غلبه کنم به فکرم تا پیداش نکنم آروم نمیگیرم. کسی هست کمکم کنه

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

من میفهممت عزیزم من نسبت ب اینجا وسواس فکری پیدا کردم و واقعا دست خودم نیست

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ منم همینطورم مثلا یک لاستیک از اسباب بازی بچه ام گم میشه احساس میکنم خونم ناقص شد یا مثلا پنس موم گم میشه چند وقت درگیرم 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

خیلی حس بدیه منم وسواس روی شیراجاق گاز دارم یکسره دارم چکش میکنم تازه از بالا همش شیرو میبندم وقتایی نخوام آشپزی کنم ولی بازم هی میرم نگاه میکنم

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...

من درکت میکنم مثلا من سر یه موضوعی با شوهرم دعوامون میشه دیگه همینطور فکر مشغوله و میگم چرا اینطور شد چی میشه حالا شوهرمم مثل تو رو گم شدن وسایل خیلی حساسه. کاش یکم رو من حساس بود. 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. 

عزیزم منم همطنورم البته واسه من فرق داشت من بیرون میرفتم همش فکر میکردم گاز روشته یا سماورو خاموش نکردم و درو نبستم خیلی بهم فشار اورد اخرش رفتم دکتر بهم گفت تکرار کن هر کاریو میخوای یادت بمونه مثلا دائم به خودت بگو سماورو خاموش کردم به مدت کارایی که گفتو انجام دادم الان بهترم 

شما باید همه چیتون منظم باشه و هر چیزی سر جاش خودش باشه چند بار وقتی چیزی اومد تو فکرت و رفتی دیدی سرجاشه دیگه نمترسی میتونی تو خونه بچرخی و به خودت بگی همه چی هست همه چی سر جاشه اینجوری عاوت میکنی و کم کم وسواست کمتر میشه 

ببخشید دوستای خوبم پسرم بیدار شد رفتم شیرش بدم. واقعا خیلی بد دردیه هیچکسم درکمون نمیکنه نمیدونم باید چکار کنم

برای گمشده یه دعایی هست توی گنجهای معنوی در عرض چند ثانیه پیدا میشه

شما نمیدونی دعاشو

ببخشید دوستای خوبم پسرم بیدار شد رفتم شیرش بدم. واقعا خیلی بد دردیه هیچکسم درکمون نمیکنه نمیدونم بای ...

خانمی چند ساله این مشکل رو داری؟

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
عزیزم منم همطنورم البته واسه من فرق داشت من بیرون میرفتم همش فکر میکردم گاز روشته یا سماورو خاموش نک ...

بخدا همه چیز دقیقا سرجاشه وگرنه اصلا آروم نمیگیرم اما پسرم هرچی گم میکنه من کلی دنبالش میگردم خیلی خستم