2777
2789

ریزه و چندش آور و ترسناک 

میخام تا صبح بیدار بمونم از ترس

شما تواین موقعیت بودید چکار میکردید؟؟؟؟؟

در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°

استارتر حق داری نخوابی😐

استارتر با اجازت

میشه اگه تجربه در خصوص دوران دوستی و ازدواج دارید به تاپیک اخرم سر بزنید؟

خواهش میکنم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4722609/خانمای-با-تجربه-میشه-بیاین-به-کمکتون-احتیاج-دارم?postId=146522219

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی نیس بکشتش؟/:

بابام سرکاره 

اونم نمیدونم کجا رفته چسبیده فقط رفته تو اشپزخونه

در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°

چسب موش بگیر از داروخانه بزار جا های مختلف خونتون

بعد خیار بزار روش ولی سعی کن با دست نصفش نکنی با ی پلاستیک بزار روی چسبه که بوی انسان نگیره 

پفک هم خوبه بگیر بدون اینکه دستت بخوره بهش بریز رو چسبه به هوای اینا میاد میچسبه از شرش راحت میشی 

وگرنه کل زندگیتو خراب میکنه 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
صب حتما برو چسب موش بگیر . بریز رو چند تا مقوا . زود گیر میفته ‌ . وسط چسب هم پنیری چیزی بذار‌.  ...

در باز شده 

فک کنم واسه این بوده