2777
2789
عنوان

تو خونمون موش اومده از ترس نمیتونم بخوابم چکارکنم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 35 پست
 شما تاپیک فشار زده بودید ترکید میخوا در ورد نحوه استفاده  از قرص راهنمایی کنم  اگه ...

بله خودم بودم

ترکوندن🙂

در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=147285414]نمیدنم خوندی چی نوشتم

به بعضی نوشتها نرسیدم نمیدونم

در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°

خلاصه هورمونهات ریخته به هم هیچ مشکلی هم نداره کاملا طبیعی است اگه اون احساس ها دقیقا در در فاصله روز دوازدهم تا چهاردهم سیکله که خوب مربوط به ازاد شدن تخمکه اگه هم بعدشه که احتمالا استروژن افزایش یافته که ممکنه منجر به تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک شدن باشه که حتما باید مداوا بشه 

یک دکتر برو بگو برات ازمایش هورمونی بده روز سوم قایدگی ازمایش میدی و همه چیز معلوم میشه تاپیک زدن نداره عزیزم اینجا یک مشت ادم نا اگاه هستند

ورزش کن حتما میوه جات فراوان بخور و استرس کمتر داشته باش 

اگه هم بخوای قرص  مدروکسی پروژسترون بخوری  دقیقا از روز پانزدهم تا ده روز بی وقفه 

دوز پاییین  

یک کم پریودت عقب ی افته اما هیچ مشکلی نداره  

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
خلاصه هورمونهات ریخته به هم هیچ مشکلی هم نداره کاملا طبیعی است اگه اون احساس ها دقیقا در در فاصله رو ...

ممنون از راهنمایی دقیقتون🌱