2777
2789
عنوان

خانما کسی بافولی ۲۵ باردار شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 48 پست
عزیزم اگه شوهرت مشکلی نداشته باشه و امپول ازاد سازی بزنی احتمالش زیاده

شوهرم ازمایش نداده .براش نوشت منتظرم اقدامم تموم شه بره ازمایش البته اگه بره

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
منکه امیدم بخداست میدونم اینا همش عدده . اما سخته تواین اوضاع هرشب امپول بزنی وکلی هزینه کنی دست اخ ...

ببین اینجا یکی تاپیک زده بود رفته بود یونو گفته بودن اصلا فولی نداری اون اون میگف یکی دوهفته م شوهرش ماموریت بوده و حتی نزدیکز نداشتن میگف با تمام ناامیدی ی بیبی زدم و دیدم منفیه آماده شدم برم دکتر دیدم مثبت شد اگه خدا بخاد هر اتفاقی میافته

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله که شده باشی استارتر هم این ماه حامله باشه منم از امشب لتروزول مبخورم اما دو تا فنجونم تخم هو ...

ان شاا...عزیزم همه باهم باردار میشیم.

میگن گیاهی وشیمیایی باهم نخورید

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
انشالله که شده باشی استارتر هم این ماه حامله باشه منم از امشب لتروزول مبخورم اما دو تا فنجونم تخم هو ...

مرسی انشالله

ن نگران نباش کیست نمیشه عزیزم

سونو رفتی اگ سایزشون بزرگ باشه دکتر بهت امپول ازادسازی میده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ان شاا...عزیزم همه باهم باردار میشیم. میگن گیاهی وشیمیایی باهم نخورید

اره از همون میترسم کاااااش نمیخوردم مامانم گفت بخور مشکل نداره 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
ان شاا...که باردارشدی. اره بیاهمینجا بهم بگو امیدوارم خوش خبر باشی♥️

چشم عزیزم هرچی بود نتیجع اش میگم بهت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ببین اینجا یکی تاپیک زده بود رفته بود یونو گفته بودن اصلا فولی نداری اون اون میگف یکی دوهفته م شوهرش ...

اره واقعا فقط خداباید بخاد من تلاشمو کردم ان شاا...که خیره.

جالبه من هرسری دوتافولی ۱۴.۱۶داشتم این ماه انقد بزرگ شده ان شاا...که باردار میشم 

مرسی انشالله ن نگران نباش کیست نمیشه عزیزم سونو رفتی اگ سایزشون بزرگ باشه دکتر بهت امپول ازادسازی ...

دوازدهم سیکلم میرم سونو دیره ؟ اینجا شنیدم نهم دهم میرن بلا فاصله بعد پاکی به من گفت ۱۳ اما چون میفته روزی که دکترم نیس یه روز زود تر میرم 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
اره واقعا فقط خداباید بخاد من تلاشمو کردم ان شاا...که خیره. جالبه من هرسری دوتافولی ۱۴.۱۶داشتم این ...

انشالله تاپیک بارداریتو ببینم🙏 حتما واسه منم دعاکن❤❤❤

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دوازدهم سیکلم میرم سونو دیره ؟ اینجا شنیدم نهم دهم میرن بلا فاصله بعد پاکی به من گفت ۱۳ اما چون میفت ...

دکتر من گفت ۱۴برو

اصلا تاریخ سیکلمم نپرسید

اره از همون میترسم کاااااش نمیخوردم مامانم گفت بخور مشکل نداره 

عیب نداره حالاکه گذشته دیگه فکرشو نکن ان شاا...که باردار میشی.

دارو فقط لترو داری یا امپولم داده بهت؟

دوازدهم سیکلم میرم سونو دیره ؟ اینجا شنیدم نهم دهم میرن بلا فاصله بعد پاکی به من گفت ۱۳ اما چون میفت ...

بستگی به بدن هرکس داری من ۱۴میرم اینماه میخورد به جمعه دکتر گفت ۱۵بیا که امروز رفتم

انشالله تاپیک بارداریتو ببینم🙏 حتما واسه منم دعاکن❤❤❤

قربانت عزیزم ان شاا...اگه بار اربشم همینجا به همتون خبر میدم.

منم دوسال و۳ماهه اقدامم پارسال خرداد سقط داشتم .

ان شاا...شماهم باردارمیشی به زودی.

چندوقته اقدامی؟