2777
2789
عنوان

هر کی چشم سومش بازه بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5025 بازدید | 83 پست
استارتر عزیز در صورتی که چشم سوم بدون امادگی قبلی باز بشه و فرایند خودشو طی نکنه باعث میشه که دزدان ...

خوابهای صادقه ممکنه اتفاقات وحشتناک که در آینده قراره پیش بیاد هم ببینینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم سومت باز است چه چیزی میبینی چه درک هایی داری میشه توضیح بدی

خواب های صادقانه دارم..اگر شب بیدارشم و یک ساعت بعد خوابم ببره دوباره ادامه خواب قبلی رو میبینم..چیزی که به ذهنم میرسه تو اتفاق های روزمره ۹۰درصد اتفاق میوفته..

و احساس اطرافیان رو نسبت به خودم سریع تشخیص میدم و.....

khabalo هستم .. اینم کاربری دوممه..
خواب های صادقانه دارم..اگر شب بیدارشم و یک ساعت بعد خوابم ببره دوباره ادامه خواب قبلی رو میبینم..چیز ...

وای منم میخوام

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
خوابهای صادقه ممکنه اتفاقات وحشتناک که در آینده قراره پیش بیاد هم ببینینم

خواب های صادقانه اغلب به همین منظور هستند تا شما رو نسبت به خطرهایی که ممکنه تهدیدتون کنه باخبر کنند 

یا مواقعی که در دوراهی گیر کردید کمک حالتون خواهد بود 

خواب های صادقانه اغلب به همین منظور هستند تا شما رو نسبت به خطرهایی که ممکنه تهدیدتون کنه باخبر کنند ...

وای منم سر دوراهی گیر کردم ای کاش منم خواب صادقانه داشتم

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
خواب های صادقانه اغلب به همین منظور هستند تا شما رو نسبت به خطرهایی که ممکنه تهدیدتون کنه باخبر کنند ...

یعنی شما میتونید با دیدن یه خواب وحشتناک مثلا مرگ ینفر از اون اتفاق جلوگیری کنید 

خوب نیست ادم از اتفاق های بد آگاه میشه و هیچ کاری از دستش بر نمیاد. من فوت اقوام رو خواب دیدم و خیل ...

نه خوبه مثلا اگه بفهمی یکی میخواد بمیره میری قبل از مرگ بهش محبت میکنی به نظر من که جالب است

اگ بقیه چاکراها بار کنیم چشم سوم باز نکنیم چی میشه چیا رو میتونیم درک کنیم 

عزيزم شما وقتي درست شروع كني از اول مثل يه روند خودش پيش ميره بدون كه بفهمي 

اما عده اي با ديدن يه سري موحودات كه اكثرا هم توهمه 

فكر ميكنن چشم سومشون بازه

اما خب اشتباهه 

نه خدا نکنه دلم نمیخواد فراتر از این برم.. سردرد که سراغت میاد خیلی سخته .. من مدام سردرد هستم

سردرد یکی از نشانه های باز بودن چاکرای آجنا هست 

سعی کنید پاکسازی رو هرروز انجام بدید