2777
2789
عنوان

هر کی چشم سومش بازه بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5025 بازدید | 83 پست
در همه مورد با باز شدن چشم سوم چه اتفاقی میفته؟

اول كه گناه نيست دوم كار اسوني نيست سوم جزئي از بدن و زندگيه بشره چهارم همون قدر كه سخته همونقدر هم اسونه 

مطالب زيادي هست 

شما بايد اول بقيه چاكراهاتو باز كني بعد بري سراغ چشم سوم

و هميشه اينو يادت باش كسي كه چشم سومش بازه نمياد برا من و تو حرف بزنه

وقتي باز بشه همراه با درك ماهيت هستي رو ميبني

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم سوم همه افراد تاحدودی باز هست اما برای همه کس فعال نیست 🙄 منظورم کار بروی چاکراهاتون بود 

خیر همچین چیزی نیست..

برای من کامل باز هست و درک های زیادی دارم..

بله چاکراهای بدن خیلی مهمن..

من سعیی میکنم همیشه چاکراها رو پاک سازی کنم 

khabalo هستم .. اینم کاربری دوممه..
خیر همچین چیزی نیست.. برای من کامل باز هست و درک های زیادی دارم.. بله چاکراهای بدن خیلی مهمن.. من ...

چشم سومت باز است چه چیزی میبینی چه درک هایی داری میشه توضیح بدی

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
اول كه گناه نيست دوم كار اسوني نيست سوم جزئي از بدن و زندگيه بشره چهارم همون قدر كه سخته همونقدر هم ...

اگ بقیه چاکراها بار کنیم چشم سوم باز نکنیم چی میشه چیا رو میتونیم درک کنیم 

استارتر عزیز در صورتی که چشم سوم بدون امادگی قبلی باز بشه و فرایند خودشو طی نکنه باعث میشه که دزدان انرژی و کلا موجودات پست تر متوجه شما بشنو دردسرهایی رو براتون ایجاد کنند

اما اگر با امادگی باشه شهود افرایش پیدا میکنه ، خوابهای صادقانه میبینید و نسبت به افراد درک بهتری پیدا میکنید و هاله ها رو هم میتونید ببینید 

ممکنه قدرت غیب بینی غیب شنوایی غیب لمسی در شما تقویت بشه کلا شخص به شخص متفاوت هست !

استارتر عزیز در صورتی که چشم سوم بدون امادگی قبلی باز بشه و فرایند خودشو طی نکنه باعث میشه که دزدان ...

چه جالب دزدان انرژی هم مگه داریم

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس