2777
2789
عنوان

از دست زنداداش عقده ایم دارم حرص میخورم ای کاش جوابشو میدادم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 38 پست
دقیقا.اینجا همیشه از مادرشوهر مینالن ولی نمیدونن عروس هم خیلی دردسر داره.مامان من نذر کرده برا رفتن ...

ما عروسمون ازوناس که با خودشم درگیره. میخواست بیاد ساختمون بابام اینا نذاشتم چون میدونستم مادرمو مریض میکنه. الانم خونه خریدن ولی نیشش از دورم هست. در کل مخالف شدید نزدیک بودنم هم برا عروس سخته هم مادرشوهر

خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما عروسمون ازوناس که با خودشم درگیره. میخواست بیاد ساختمون بابام اینا نذاشتم چون میدونستم مادرمو مری ...

منم روز اول گفتم مامان جان نذار بیان.به خود عروس و داداشمم گفتم مستقل شین.همشون گفتن وااااای نه.ما عاشق همیم😂😂الان همش درگیرن.میگم به من ربطی نداره.روز اول به هر دو طرف گفتم که این کار آخرش خوب نیس

منم روز اول گفتم مامان جان نذار بیان.به خود عروس و داداشمم گفتم مستقل شین.همشون گفتن وااااای نه.ما ع ...

من خودم تجربه نزدیک بودنو داشتم ابم بخوری دلخوری پیش میاد واقعا بده ایشلا اونام مستقل شن مادرت راحت شه

خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد
نمیدونه که کدوم زنگ کیه

زن داداشتون کارش خوب نبوده ولی شما هم کارت خوب نبوده، فکر کنید همسایه هست اجازه میدید همه زنگ هارو بزنه؟

معلومه که نه بهش نشون میدید کدوم زنگ رو بزنه

زن داداشتون کارش خوب نبوده ولی شما هم کارت خوب نبوده، فکر کنید همسایه هست اجازه میدید همه زنگ هارو ب ...

اگه همسایه بود حداقل اجازه عذرخواهی میداد

یهو عقده هاش سر بچه نمیرخت که

شاید از یچیزی ناراحته که برای شما عادیه اون رفتار ولی برای اون نه  یا شاید مشکل داداشته این وسط از شما طرف کشیده بین بحثاشون یا حرفی زده  باعث کدورت شده.بهتره ازش بپرسی تا مطمئن بشی بعد تصمیم بگیر .