2777
2789
عنوان

سونوگرافی بودم گفت دو دور بند ناف پیچیده دور گردن جنین 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 43 پست
وا😨😨مطمئنی؟ 

بله

طاق باز خوابیدن باعث پیچیده شدن بندناف دور گردن میشه

اصلا تا جایی که میشه نباید طاق باز خوابید نهایت 6 دقیقه اجازه داری طاق باز بخوابی

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نمیخام دلداریت بدم یا چیزی.الان بدونی خیلی بهتر تا بعدا حسرت بخوری..اینارو نمیگم که حمله کنبد ب ...

فردا ازمایش کشت ادرار دارم بعدش میرم دکتر خدا خودش رحم کنه 

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
ببین نمیخام دلداریت بدم یا چیزی.الان بدونی خیلی بهتر تا بعدا حسرت بخوری..اینارو نمیگم که حمله کنبد ب ...

❤❤❤بله درسته گلم

پسر من بخاطر اینکه بندناف دور گردنش پیچیده بود مشکل پیدا کرده و فلج مغزی شده متاسفانه 

استارتر شما حرکات بچه رو کاملا در نظر بگیر و اگه هرزمان چیز غیر طبیعی حس کردی ان اس تی بگیر البته واسه خیلیها هم ممکنه بندناف که پیچیده خود خود باز بشه و هیچ مشکلی هم پیش نیاد 

دقیقا منم نمیخوام نگرانت کنم و تجربه خودم رو بهت گفتم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
بله طاق باز خوابیدن باعث پیچیده شدن بندناف دور گردن میشه اصلا تا جایی که میشه نباید طاق باز خوابید ...

باعث پیچیده شدن بند ناف نمیشه...اون بعصی اوقات از حرکات خود بچه میشه...به پشت خوابیدن باعث میشه خونرسانی جفت ضعیف بشه صربان قلب مادر تندتر بشه 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اینی که گفتی بگیر چیه 

نوار قلب جنین هست عزیزم

یه دستگاه به شکمت وصل میکنن ضربان قلب جنین رو چک میکنن

بازم میگم قصدم ایجاد نگرانی نبود و تجربه خودم رو گفتم

و ممکنه توی سونوهای بعدی بندناف خودبخود باز شده باشه 

❤❤❤بله درسته گلم پسر من بخاطر اینکه بندناف دور گردنش پیچیده بود مشکل پیدا کرده و فلج مغزی شده متاسف ...

طیبه محمد راه افتاذ ها😍😍😍😍

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
❤❤❤بله درسته گلم پسر من بخاطر اینکه بندناف دور گردنش پیچیده بود مشکل پیدا کرده و فلج مغزی شده متاسف ...

عزیزم لطفا بیشتر توضیح بده . حرکاتش چجوری بود؟ کی متوجه شدی؟ 

منم همیشه نگران بندنافم

عزیزم هفته چند متوجه شدی ک پیچیده؟ حرکاتش کم نشده بود؟

دقیقا از همینکه حرکات کم شده بود و عین سنگ شکمم سفت شده بود و بچه مححححکم از یه طرف شکمم پرت میشد یه طرف دیگه فهمیدم غیر طبیعیه 

و یه کم هم لکه بینی داشتم

عزیزم لطفا بیشتر توضیح بده . حرکاتش چجوری بود؟ کی متوجه شدی؟  منم همیشه نگران بندنافم

نگران نباش گلم

سفت شدن غیر طبیعی شکم

حرکات غیر طبیعی بچه

یا مثلا لکه بینی ممکنه علائم خطر باشه 

دقیقا از همینکه حرکات کم شده بود و عین سنگ شکمم سفت شده بود و بچه مححححکم از یه طرف شکمم پرت میشد یه ...

عزیزم من هفته پیش سونو بودم و بندناف رو چک کرد . من این سفت شدنا رو چند هفتس دارم 

طیبه محمد راه افتاذ ها😍😍😍😍

لعنتی تو چندتا کاربری داری نشناختمت 😬😬😬🤣🤣🤣

ای جااان خداراشکر مبارکه خیلی خوشحال شدم 😍😍

شیرینی بده🤣