2777
2789
عنوان

سونوگرافی بودم گفت دو دور بند ناف پیچیده دور گردن جنین 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 43 پست
لعنتی تو چندتا کاربری داری نشناختمت 😬😬😬🤣🤣🤣 ای جااان خداراشکر مبارکه خیلی خوشحال شدم 😍😍 ...

ابن نی نی یار😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷

هی میترکونم...سلامت باشی

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هفته پیش سونو بودم و بندناف رو چک کرد . من این سفت شدنا رو چند هفتس دارم 

نه ببین تو هفته های آخر بعضی انقباض ها طبیعیه البته

بچه من دقیقا عین سنگ سفت شده بود و خییلی محکم پرت میشد طرف دیگه

نمیدونم چطوری توصیف کنم که متوجه بشی

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ابن نی نی یار😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷 هی میترکونم...سلامت باشی

😬🤣

لابد حرفهای چیزدار میزنی 🤣

منم شکمم یه طرف خیلی سفت میشه 

نگران نباش عزیزم ولی شما هرزمان احساس کردی غیر طبیعیه ان اس تی بگیر ضرری که نداره

نگران نباش عزیزم ولی شما هرزمان احساس کردی غیر طبیعیه ان اس تی بگیر ضرری که نداره

بچه ها اگه خدایی نکرده بگن خطرناکه و اینها بچه زتده میمونه کلی گریه کردم خدایا خودت کمکم کن 

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
بچه ها اگه خدایی نکرده بگن خطرناکه و اینها بچه زتده میمونه کلی گریه کردم خدایا خودت کمکم کن  

اره حتما زنده میمونه عزیزم نگران نباش 

خداروشکر عزیزم سزارین بودی یا طبیعی

سزارین بودم عزیزم.بهت حق میدم‌نگران باشی چون‌خودمم‌نگران‌بودم و پراز استرس.اما فقط به حرکاتشدقت کن.من‌گوشواره هامو نذر حرم‌امام رضا ع کردم و دخترم سالم بغلم‌اومد.حتی عروس عموم‌هم بچش سه دور بتدناف دورگردنش بود موقع سزارینش بندناف رو بازکردن از گردن‌نوزاد.اروم باشو به روزای خوب فک کن