2777
2789
عنوان

۴ نفر برام خواب حاملگی دیدن

351 بازدید | 43 پست

زنعموی شوهرم گفت خواب دیدم اومدی بهم گفتی بارداری کلی خوشحال شدم!!!

عروس عموی شوهرم دراومد گفت خواب دیدم کلی جوجه بودن گفتم اینا مال کین گفتن مال فلانی ان(من) حاملس!!

جاریمم خواب دیده که من یه مهمونی دادم خانواده خودمو شوهرمو دعوت کردم و قضیه بارداریمو اعلام کردم خخخخ!!

و دختر دایی شوهرمم باز گفت خواب حاملگیتو دیدم خیلی حس خوبی داشتی و فلان!!!

بنظرتون این ماه قراره نی نی بیاد که همه برام خواب دیدن!!!

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چ ربطی داره

خودشون هی میگفتن حتما خبریه کلک نمیخوای ب ما بگی!!!

منم گفتم که فعلا ازاین قصدا ندارم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

😂😂😂😂من واسه حرف کشیدن از ملت انقد به دروغ گفتم خواب دیدم حامله ای😂😂🙈

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
منتظر نی نی هستی ؟  انشالله

اره خیلیییی 

الانم یک روز عقب افتادم کاشکی پری بی صاحاب نیاددیگه

نخواستم ریا شه منم خواب حاملگیت رو دیدم😬😁

خخخخخ موچکرمممم