2777
2789
عنوان

کی بلده غذای رژیمی

504 بازدید | 16 پست

بیاید تجربه هاتونو بگید بینم کی بلده.

من با رژیم پونزده تا کم کردم. پنج تا دیگه هم میخوام کم کنم. اگه غذای رژیمی و خوشمزه بلدید بگید

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چجوری تثبیت کردی ممنون

ببین یه اصل مهم تو لاغری ورزشه. وقتی کنار رژیم ورزش کنی چربی های بدنت میشکنه. و باعث میشه وزن ثابت بمونه بعد قطع رژیم. من بیست دقیقه تو خونه ورزش میکردم. به این شکل ک دو دقیقه شدید ورزش یک دقیقه استراحت. کلا میشه هفت ست. اذیتم نمیشی.

بعدشم ک الانم خورد و خوراکمو کمی کنترل میکنم

اووومدم،کشک و بادمجون با بادمجون کبابی،خوراک لوبیا،عدسی،املت،بورانی بادمجون،بورانی کدو،بورانی اسفناج،انواع سالاد بدون سس،میرزا قاسمی با بادمجون کبابی،کشک و کدو(اینو خودم امتحان کردم با پیاز و نعنا و سیر داغ)،مرغ و تخم مرغ و سیب زمینی آبپز رو هم همه بلدن

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
ایووووول رژیم خاصی گرفتی یا نه خودت ؟

فقط وعده هامو یک سوم همیشه خوردم. شیرینی جات و هله هوله حذف. گرسنه میشدم ساقه طلایی یا بادوم زمینی. روزی بیست دییقه ورزش

اووومدم،کشک و بادمجون با بادمجون کبابی،خوراک لوبیا،عدسی،املت،بورانی بادمجون،بورانی کدو،بورانی اسفناج ...

دمت گررررررم

میتونی قارچ رو کبابی بکنی و یا گوجه رو برا شامت استفاده بکنی،من غذاهای رژیمی زیادی امتحان کردم میترسم بگم و بدتون بیاد😂لوبیا سبز آبپز شده رو با روغن کمی سرخ کن رب و ادویه بزن بهش،نخود رو آبپز کن باز با رب و ادویه درستش کن،گوجه رو میشه با روغن کمی سرخ کرد،ماهی رو کباب کن،ماکارونی سبوس دار استفاده کن،سویا رو میتونی با فلفل دلمه ای و گوجه درست بکنی به عنوان یه وعده،سوپ های رژیمی زیادی هست،با جو پرک اوتمیل درست کن،شیر برنج درست کن

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️