من نمیدونم سواد جنسی چرا انقد تو این مملکت پایینه. طرف میاد میگه زن دایی همسایم ده ساله طبیعی جلوگیری میکنه و حامله نشده پس روش خوبیه!!! این روش کاملا شانسیه. چرا رو زندگی یک انسان و سلامت رحم خودتون قمار میکنین؟؟؟ بهترین روش استفاده دو مورد همزمانه. بی ضرر ترین ها کاندوم و بعدش آیودی هست🙌🏻 هزاران بارداری ناخواسته در روز تو این سایت میبینم که تازه کاسه چه کنم گرفته دستش. بابا اون مایع پیش اب مرد هم حاوی اسپرمه!
راستش ١٢ ساله متاهلم به هيچ عنوان بارداري ناخواسته رو قبول نداشتم هميشه كاندوم هميشه مراقبت فكر كن م ...
دیگه پیش اومده عزیزم
مبارکت باشه
دمتم گرم که مثل خیلیا راحت سقطش نکردی
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من خودم ۳تا بچه هام رو با انتخاب زمان و شرایط زندگیمون اوردم. از اولین روز ازدواج روشمون ک اندوم بود
این ماه ۳روز عقب انداختم بخاطر انفولانزایی ک داشتم داشتم سکته میکردم. طبیعی اصلا روش نیست
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
راستش ١٢ ساله متاهلم به هيچ عنوان بارداري ناخواسته رو قبول نداشتم هميشه كاندوم هميشه مراقبت فكر كن م ...
بچه اگه بخواد بیاد میاد
امون از روزی که نخواد
میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼