وای الان یادم میفته چقدر حرصم میگیره صیغه مرد سن یبالا زن و بچه دار شده بود ازش یه ماشین ۲۰۷ کلی طلا و....کنده بود بعد برای ما فخر میفروخت و امر و نهی میکرد اصلا یه وعضی بود روز به روزم وضعش بهتر میشه همش میگم من صبح تا شب جون میکنم هیچی ندارم بعد همچین آدمی همه چیز داره الان فکر کنم خونه هم خریده با پولای مرده انقدرم آدم گوهی بود و بقیرو اذیت میکرد
از نظر انسانیت داشتن حرف تون درسته اما از نظر قانونی دیگه کاریش نمیشه کرد الان مردای متاهل می تونن ب ...
بله میدونم از نظر قانونی میشه ولی بچه های اون آقا چه گناهی کردن یا اون خانم اولش چیکار باید بکنه به نظرم باشرافت زندگی کردن خیلی مهمه زنی که به همجنس خودش خیانت میکنه به نظرم کثیف ترین موجود روی زمینه
چرا این کارا رو عادی سازی میکنید خراب شدن زندگی یکی دیگه ازبین بردن آرامش زن وبچه اون آقا مهم نیست
چرا مهمه آرامش داشتن زن و بچه اون اقا مهمه اما وقتی خب خود اون اقا به زن بچه اش اهمیت نمیده می خوای ما اهمیت بدیم!!
عزیزم من خودمم از اینجور اتفاق ها خوشم نمیاد و من عادی سازیش نمی کنم شما دقت نکردی این حرف رو به خاطر این زدم که چون گناهی مرتکب نشدن محرم بودن خب، اما اینکه یه زن میاد زندگی یه زن متاهل دیگه رو خراب می کنه واقعا زشته توی جامعه پره جامعه خیلی وقته خراب شده
این دختره زرنگه تو این دوره با تلاش نمیشه ب پول و رفاه رسید
عقلشو کرده
هرکی میگه فلج میشه برا توجیه خودشه
خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......