2777
2789
خبر ندارم ازشون آدمای عوضی خوشبخت میشن اینکه میگن خرابا شانس دارن واقعا بعضیاشون دارن

یه جور دیگه می پرسم از کجا فهمیدی صیغه اش هست؟ به نظرت از چه راهی مخش رو زده؟💟🦋🌹

از نظر انسانیت داشتن حرف تون درسته اما از نظر قانونی دیگه کاریش نمیشه کرد الان مردای متاهل می تونن ب ...

بله میدونم از نظر قانونی میشه ولی بچه های اون آقا چه گناهی کردن یا اون خانم اولش چیکار باید بکنه به نظرم باشرافت زندگی کردن خیلی مهمه زنی که به همجنس خودش خیانت میکنه به نظرم کثیف ترین موجود روی زمینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این کارا رو عادی سازی میکنید خراب شدن زندگی یکی دیگه ازبین بردن آرامش زن وبچه اون آقا مهم نیست

چرا مهمه آرامش داشتن زن و بچه اون اقا مهمه اما وقتی خب خود اون اقا به زن بچه اش اهمیت نمیده می خوای ما اهمیت بدیم!!

عزیزم من خودمم از اینجور اتفاق ها خوشم نمیاد و من عادی سازیش نمی کنم شما دقت نکردی این حرف رو به خاطر این زدم که چون گناهی مرتکب نشدن محرم بودن خب، اما اینکه یه زن میاد زندگی یه زن متاهل دیگه رو خراب می کنه واقعا زشته توی جامعه پره جامعه خیلی وقته خراب شده

ببین اسی اون بخاطر کاراش احساس بدی نداره که انرژی بد بگیره یا انرژی بد بهش برگرده

میدونی اینجوریه

بعد جنابعالی هم تو ذهنت از این شخص بدت نیاد زوم نشو روش که حال دلت بد میشه.

خدا یا شکرت 🌹

من دوربرم کلی از این ادما میشناسم

صیعه هم نمیکنن

چقدر هم پول تیعیدن از بقیه

بسیار هم موفقن

حالا ما

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بله میدونم از نظر قانونی میشه ولی بچه های اون آقا چه گناهی کردن یا اون خانم اولش چیکار باید بکنه به ...

خیلی ساده ای.

متاسفانه قربانی اصلی اینجور مسائل بچه ها هستن اونم به خاطر اشتباه یک آدم بزرگسال چه زندگی رو که باید تحمل کنن دنیا پر از بی عدالتیه!

اره عزیزم منم یکی بود داشت 206 برام دیگه میخرید طلا وچیزای دیگه بماند اینا رو باید گرگ باشی وگرنه اینجور مردا اینقدر مار خوردن افعی شدن

ضربه ای خوردم که همیشه میگم کاش هیچوقت اینکارو نمیکردم حسرتشو نخور فقط عذابه این مردا

الانم هست صیغه این و اون شدن همون خانم ساعتیه دیگه فرقی نداره پول به جیب میزنن ولی ده پونزده سال عم ...

۱۰، ۱۵ سال ب اندازه ۷۰ سال پول در میارن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الانم هست صیغه این و اون شدن همون خانم ساعتیه دیگه فرقی نداره پول به جیب میزنن ولی ده پونزده سال عم ...

آره اونی هر روز با یکیه درسته

ولی بعضیا نه با یه نفرن و بارشون میبندن.

من که میگم به دل آدمه یه نفر میپذیره و مشکلی هم براش پیش نمیاد .

پیری و فرسودگی برا همه هست

خدا یا شکرت 🌹
۱۰، ۱۵ سال ب اندازه ۷۰ سال پول در میارن

یه خانمی رو میشناسم سه بار تا به حال صیغه شده یه خونه تونست بخره الان ۴۴ سالشه توی نکبت داره دست و پا میزنه

اون قبلی ها ازش اخاذی میکنن

اچ پی وی هم گرفته

تهش و بببن چی میشن

این دختره زرنگه تو این دوره با تلاش نمیشه ب پول و رفاه رسید

عقلشو کرده

هرکی میگه فلج میشه برا توجیه خودشه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......