دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هندونه اگه دیابت نداری این آب دورش رو جدی بگیر نمیخوام بترسونمت ولی دکتر من جدی نگرفت بچم وقتی بدنیا اومد استخوان کتفش تشکیل نشده بود تازه من خودم سر خود رفتم. چندتا سرم. زدم اگه نمیزدم. معلوم نبود بچم چش میشد
کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
مایعات زیاد بخور حدود ۱۲ تا لیوان در روز لااقل .خیلی سخته ها همش باید بری دستشویی ولی لازمه .برای وزن گیری هم میگن عصار گوشت و کلا کباب خوبه .دیگه همه چی بخور دیگه میوه موز حتما و خرما خوبه
خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه
بمیرم واسه بچه م. فوبیای چاق شدن دارم. مقاومت کرده م. الان دیگه نه هوس میکنم نه میلم میبره. تا میخوام چیزی بهورم عذاب وجدان میگیرم. اخه هی تو کتابا و سایتا گفتن این از سرتون دور کنید ک باید جای دونفر بخورید. مگه بجه چقد لازم داره؟ یه میان وعده از قبل ببشتر بخورید حله
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
کباب دلستر بستی بخور ی پودر هم هست لیدی میل اونم خوبه ولی خب مراقب قند بارداری باش
از قند بارداری خیای میترسم. البته تازه ازمایش تحمل گلوکز داده م. مشکلی نیس.باشه کبتب میخورم. دلستر بستنی بخورم؟ اصلا نمیخوردم از ترس دیابت. ازون ور پشت بوم افتادم. این دیلی میل چیه؟ توضیح میدی؟
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞