یه فیلم تولد قدیمی تو گروه خانوادگیشون فرستادن... خواهرشوهرم اونجا تقریبا ۹ سالش بوده... شوهرم ازون موقع بیست بار نگاش کرده و قربون صدقه ی آبجیش رفته... میگه اینقد عاشقشم که دلم میخواد بجوعمش😐😑 منم هیییییچ واکنشی نشون ندادم... اما از خواهرشوهرم متنفرم...چون خبرکشیا و کارایی کرد که شوهرم چندبار بخاطرش روم دست بلند کرد
نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
از این مردا که بلد نیستن کجا دهنشون رو باز کنن بدم میاد
با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!