2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دلم میخواد آبجیمو بجوعم😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 38 پست
بگو خوبه تا شماها همو میجویید منم یکم  زندگی میکنم😂

ایول🤣

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال اعتنا نکن بهش. عکس العمل نشون بدی شاید بدونه حساسی بدتر کنه. هندزفری بزار تو گوشت خودت رو سرگرم گوشیت کن. انقدر بجوئه خسته بشه

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."
خب خواهرشه . حالا خوب یا بد برا شما بوده یا نه برا ایشون همواره عزیز و محترم بوه

بله...اما شان انسانیت اقتضا میکنه بخاطر حرف دروغ یک نفر به یه فرد دیگه آسیب نرسونن... کی گفته محبت باید به قیمت آزار یک نفر دیگه تموم شه؟! مگه ما خانواده نداریم؟ محبت نداریم؟ خواهرشوهر نیستیم؟!

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
واقعادختراتواون سن نچسبن چه جوری احساساتش گل کرده؟

نمیدونم والا🤕

بیخیال اعتنا نکن بهش. عکس العمل نشون بدی شاید بدونه حساسی بدتر کنه. هندزفری بزار تو گوشت خودت رو سرگ ...

😁😁😁

بله...اما شان انسانیت اقتضا میکنه بخاطر حرف دروغ یک نفر به یه فرد دیگه آسیب نرسونن... کی گفته محبت ب ...

این متاسفانه روی دیگه این رابطه هست که به شکل نادرست برا ایشون تعریف شده . شما سعی کن با صبوری و آرامش کنترل اوصاع بدست خودت بگیری . برا همسرت تشریح کنی که مرز بین روابط بدونه فشنگم من . با ارزوی بهترینها برات 💚