2777
2789

هروقت میام اینجا کمه کم ده تا تاپیک میبینم که طرف الکی الکی خودشو داره از چشم شوهرش میندازه بابا یکم آویزون بودنتونو کم کنید یکم بذارید طرف نفس بکشه به پیر به پیغمبر کسی که بخواد خیانت کنه اگه بندازینش تو قفس درشو قفل کنید بازم یه راه پیدا میکنه ، تعهد تو اوج آزادی شرطه تو قفس که همه رامن 

طرف با پسره دوسته هنوز عقد نکردن یه نفر ازش پرسیده مجردی یا متاهل اونم گفته مجرد اونوقت این پریده بهش که چرا نگفتی من زن دارم چرا نگفتی به زودی ازدواج میکنم 😐😐😐 یا مثلاً زنه تو گوشی شوهرش یه پیام مشکوک دیده فقط در حد شک بوده اومده اینجا داره میگه شوهرمو فحش دادم گفتم این چیه و فلان 

بابا بدبختا یکم به خودتون بیایید یکم سیاست داشته باشید که حداقل اگه طرف واقعا خواست کاری کنه با این حرکتای شما نتونه حداقل پنهون کنه ، اول کامل مطمئن بشید بعد بپرید بهش انقد حال بهم زن نباشید توروخدا 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تا تو زندگی کسی نبودیم و از نزدیک تو شرایط اون نبودیم نمیتونیم از پشت گوشی کسی رو قضاوت کنیم

اتفاقا منم این درس رو از نینی سایت گرفتم،هر موقع اینجا یکیو بخاطر کارش منع کردم انقدر دنیا چرخید و چرخید تا منو تو اون شرایط قرار داد و من هم مثل اون نینی سایتی رفتار کردم

الهی به امید خودت...  
برات پیش نیومده قضاوت نکن

چه ربطی به قضاوت داره من اگه برام پیش بیاد عاقلانه رفتار میکنم نه مثل احمقا 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

از درد و مشکلات یه زن راحت حرف می زنی ، راحتم قضاوت می کنی ... 😂 وقتی تو شرایطش باشی دو دوتا چهارتا کردن برات سخت میشه حساس میشی اذیت میشی نمی تونی اینطور با منطق حرف بزنی

...Don't judge situation , you've never been in

تو اگ عاقل باشی میفهمی سیاست چرت و پرته و کسی ک با سیاست بخواد تو رابطش رفتار کنه و رابطه خوبی ب خاطر سیاست داشته باشه ارزش نداره

تو با سیاست طرفتون بچسبون ب خودت

اصل رابطه با سواد رابطه داشتنه ن سیاست ک وای شوهر پنهان کاری نکنه وای نگهش دارم وای فلان 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙