2777
2789
عنوان

خواستگارم یهو منصرف شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 6597 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۲۷ سالمه

میدونم دارم مسخرت میکنم 😐😐😐۲۷ سال سنی نیست آخه 

الان من دور و برم پر دخترای ۲۳ تا ۳۰ سالن خیلی کم میبینم ازدواج کرده باشن 

نا امیدم نیستن 

الان سن ازدواج رفته بالا

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤

به نظرم خوشحال باش که منصرف شده چون اگه ازدواج میکردی بعد از یه مدت میخورد تو ذوقت و احساس میکردی حیف شدی ، عجله نکن اصلا من ۲۹ سالگی ازدواج کردم با یکی که حداقل میدونستم بهتر ازین برام نیس 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
آخه ایشون به خونوادشون گفتن که خوششون اومده از من ... مشکلی نبود ولی یهو منصرف شد دلیلش  رو فقط ...

الان بزرگترین اشتباه اینه ک دنبال دلیل بگردی 

زندگیتو بکن 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
میدونم دارم مسخرت میکنم 😐😐😐۲۷ سال سنی نیست آخه  الان من دور و برم پر دخترای ۲۳ تا ۳۰ سالن خ ...

چی بگم واله... من واقعا خودم به شخصه خیلییی  دوست دارم ازدواج کنم... ولی آدم خوب باشه یا شرایطش ایده آل باشه که آرزوی هر دختری شاید باشه ولی نمیدونم شاید ایده آل دیگه ای واسه من پیش نیاد .. کلا از تنها موندن وحشت دارم... چون دختر درون گرایی هستم .. دوستای زیادی هم ندارم

شما نباید بگید در من چه ایرادی دیدی ...

این گفته ی ادمهای بی اعتماد ب نفسه ...یک جوری رفتار کنید که براتون مهم نیست از نظر دیگران ایراد دارید یا نه ، مهم اینه از نظر خودتون بی ایراد هستید ...

همونجا که گفت باید بیشتر فکر کنم باید میگفتید (با نظرتون موافقم منم احتیاج به فکر دارم )  و تمام ...دنبال چرا بودن از شما یه ادم پیله و بی اعتماد ب نفس نشون میده که ب خودش مطمئن نیست ....

کتاب زنان زیرک رو حتما بخونید و رفتاراتون رو تغییر بدید !

تو این دوره زمونه که ۲۷ سال برا ازدواج چیزی نیست همه ۳۰ به بالا دارن ازدواج میکنن تازگیا . ی کم اعتمادبه نفست ببر بالا عزیزم 

شاید این وسط کسی هست که اونا رو پشیمون می کنه 

کسی باهاتون دشمنی چیزی نداره ؟؟

عزیزم ازدواج مسابقه نیست که هر چه زودتر برسی برنده ای،ایشون میتونه دلایل زیادی برای بر هم زدن ازدواج با شما داشته باشه مهم اینه که شما شخصیت خودت رو حفظ کنی و به پر و پاش نپیچی که بیشتر از شما فرار کنه ،به خودت اطمینان داشته باش و خودت رو دست کم نگیر

مطالب روانشناسی در پیج من در اینستاگرام، bemazis@
چی بگم واله... من واقعا خودم به شخصه خیلییی  دوست دارم ازدواج کنم... ولی آدم خوب باشه یا شرایطش ...

عزیزم تاپیک آخرمو بیین کانال و پیج اینستای امیر شریفیو گذاشتم 

استاد قانون جذبه برو تو کانال ویسارو گوش بده رایگانم هست 

باورت به زندگی تغییر میکنه ی شوهر خوبم جذب میکنی

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤
عزیزم خودتو کنترل کن عزیزم... مشاوره خواستم ... میدونم ولی تو این زمونه پسر خوب واقعا کم پیدا میشه چ ...

عزیزم اینجوری خب آره سخته که دختر از پسر بالاتر باشه ،برا خودتم سخت میشه ...کلا قاعدتا بهتره که برعکس ش باشه ...

بهتر بود میگفتی به سلامت و منتشو نمیکشیدی

کجی کوری چه مشکلی داری که منت یه پسر راهنمایی رو بکشی اگه خ است برگرده هم طاقچه بالا بزار براشون خودتو کم نگیر 

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
تو این دوره زمونه که ۲۷ سال برا ازدواج چیزی نیست همه ۳۰ به بالا دارن ازدواج میکنن تازگیا . ی کم اعتم ...

دقیقا منم میترسم از اینکه کسی پشتم چیزی گفته باشه ولی مطمئن نیستم 

ازدواجتوبسپاربه خدابه دنبال هیچ فالگیری نباش.بدترپیچیدش میکنن.توی مفاتیح الجنان قسمت باقیات الصالحات،ًقسمت بازشدن بستهً روبخون اگه بختت بسته شده به اذن خدابازمیشه.سوره یاسین هم توی کتابی خوندم موثره.

من قبلش اعتماد به نفسم بالا بود وقتی اینطوری شد یکم اومد پایین البته از لحاظ ظاهری من ازش یکم بهترم ...

عزیزم همین شرایط تو رو من ۲۰ سال پیش داشتم و تن به ی ازدواج اینطوری دادم 

با همین تفاوت میزان تحصیلات و خیلی چیزای دیگه

فکر میکردم اگر ازدواج نکنم فاجعه‌س 

ولی فاجعه اینه که بعد از ۲۰ سال زندگی دیروز رفتم پزشک قانونی و درخواست طلاق