عزیزم به خاطر همین انقدر زوم کردی روی ازدواج ، تجربه خودم اینه که ازدواج هم مثل بارداری می مونه ، اگه خیلی منتظرش باشی عقب میفته ولی اگه مشغول زندگی خودت باشی یهو پیش میاد
شما باید حتما وقتت رو پر کنی با یه کاری ، همین شیرینی درست کردن اگه علاقه داری دوره های مختلفش رو برو و حرفه ای یاد بگیر بعد منظم سفارش بگیر . ورزش کردن رو هم حتما توی برنامه بزار ، یا باشگاه برو یا خودت ورزش کن ولی حتما یه زمانی رو توی روز براش بزار ، اینجوری هم روحیت بهتر میشه هم بدنت سالم تر و قشنگ ترمی مونه .
زیاد هم به حرف فالگیر و دعا نویس توجه نکن ، اونا اگه واقعا بلد بودن ، یه دعای ثروت و خوشبختی برای خودشون می نوشتن بعد الان میلیاردر بودن تو فلان برج شمال شهر ، نه اینکه برای این و اون دعا بنویسن و پول بگیرن.
شما وقتت رو کامل پر کن که فرصت فکر کردن به چیزای دیگه رو نداشته باشی ، اینکه آدم یه درآمد مستقل داشته باشه و توی روز کارای مختلف بکنه ، باعث میشه روحیت خیلی بهتر بشه . برای خواستگاری هم اصلا نگران نباش ، اصلا هم از معیار های مهمت کوتاه نیا چون خواهرانه اینو بهت میگم مجرد موندن خیلیییییییییی بهتر از یه ازدواج بده ، حتما کسی رو انتخاب کن که در حد خودت و خانوادت باشه ، چون من خیلی اینو می شنوم از خانوما که میگن من از شوهرم سرتر بودم یا خانوادم از اون سرتره ،یه کسی رو انتخاب کن که وقتی تب اولیه ازدواج نشست یا خدای نکرده دعواتون شد نخوای به خاطر اینکه از خودت یا خانوادت پایین تره حرص بخوری