2777
2789
عنوان

خواستگارم یهو منصرف شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 6600 بازدید | 91 پست
شما نباید بگید در من چه ایرادی دیدی ... این گفته ی ادمهای بی اعتماد ب نفسه ...یک جوری رفتار کنید که ...

ممنونم...چرا اتفاقا بهش گفتم منم باید فکرامو بکنم... ولی قبل اینکه من نه بگم اون گفت منصرف شدم... این برام عجیب بود ... دوست داشتم حداقل اول من نه بگم 

منم هم سن شما هستم، همه چیزم خوبه ولی نمیدونم چرا ازدواجم جور نمیشه، ولی فکر نکن که جادو باشه، چاره کار را از درون خودت با مطالعه کتاب ها و گوش کردن سمینارها و مشورت و مشاوره پیدا کن. 

حتما اومده خوبی های تو را دیده خودشو در حد شما ندونسته. برخلاف خارجی ها، توی مردای ایرانی زن باهوش طرفداری نداره. 

برای ارتباط و صحبت هاتون با مردها کتاب روانشناسی بخونید، کتاب های خواستگاری و ازدواج هم  خوبه. خواستگاری سنتی 80 درصدشون جدی نیست، مشکل حتما از شما نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا قبل از ازدواج فکر میکردم تحصیلات مهم نیست عزیزم اما واقعا مهمه. من ارشد دارم و زبون انگلیسی و فرانسوی بلدم همسرم مرد خوبیه اما دیپلمست و تاسیسات کاره. واقعا گاهی اوقات اصلا همدیگرو درک نمیکنیم. تو حل مشکلات هم فکرمون خیلی متفاوته از هم. و بدتراز همه اینکه من حس میکنم کم کم دارم سطح خودمو تو زندگی و رفتارا خیلی پایین میارم

دقیقا منم میترسم از اینکه کسی پشتم چیزی گفته باشه ولی مطمئن نیستم 

بسپارش بخدا انشاءالله خودش مشکل گشاست حتما ی خیری تو کارت بوده عزیزم . حتما خدا بهترشو سر راهت قرار میده 

به خدا اعتماد کن بیشتر باهاش دوست شو دستت رو میگیره مطمئن باش . 

هیچی راستش بیکارم تو خونه هستم ... گاهی شیرینی درست میکنم میفروشم

عزیزم به خاطر همین انقدر زوم کردی روی ازدواج  ، تجربه خودم اینه که ازدواج هم مثل بارداری می مونه ، اگه خیلی منتظرش باشی عقب میفته ولی اگه مشغول زندگی خودت باشی یهو پیش میاد

شما باید حتما وقتت رو پر کنی با یه کاری ، همین شیرینی درست کردن اگه علاقه داری دوره های مختلفش رو برو و حرفه ای یاد بگیر بعد منظم سفارش بگیر . ورزش کردن رو هم حتما توی برنامه بزار ، یا باشگاه برو یا خودت ورزش کن ولی حتما یه زمانی رو توی روز براش بزار ، اینجوری هم روحیت بهتر میشه هم بدنت سالم تر و قشنگ ترمی مونه .

زیاد هم به حرف فالگیر و دعا نویس توجه نکن ، اونا اگه واقعا بلد بودن ، یه دعای ثروت و خوشبختی برای خودشون می نوشتن بعد الان میلیاردر بودن تو فلان برج شمال شهر ، نه اینکه برای این و اون دعا بنویسن و پول بگیرن.

شما وقتت رو کامل پر کن که فرصت فکر کردن به چیزای دیگه رو نداشته باشی ، اینکه آدم یه درآمد مستقل داشته باشه و توی روز کارای مختلف بکنه ، باعث میشه روحیت خیلی بهتر بشه . برای خواستگاری هم اصلا نگران نباش ، اصلا هم از معیار های مهمت کوتاه نیا چون خواهرانه اینو بهت میگم مجرد موندن خیلیییییییییی بهتر از یه ازدواج بده ،  حتما کسی رو انتخاب کن که در حد خودت و خانوادت باشه ، چون من خیلی اینو می شنوم از خانوما که میگن من از شوهرم سرتر بودم یا خانوادم از اون سرتره ،یه کسی رو انتخاب کن که وقتی تب اولیه ازدواج نشست یا خدای نکرده دعواتون شد نخوای به خاطر اینکه از خودت یا خانوادت پایین تره حرص بخوری

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چی بگم واله... من واقعا خودم به شخصه خیلییی  دوست دارم ازدواج کنم... ولی آدم خوب باشه یا شرایطش ...

منم هم سن تو ام مطمئن باش بازم موقعیت برات پیش میاد بیشتر تو اجتماع باش

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
عزیزم به خاطر همین انقدر زوم کردی روی ازدواج  ، تجربه خودم اینه که ازدواج هم مثل بارداری می مون ...

👍👍👍👍  چه عالی ... من خودم لیسانس مدیریت بازرگانی دارم... واسه خودم ملاکهای زیادی داشتم از اول ... تحصیلات و سن و کلا خیلی چیزا برام مهم بود ولی سر این مورد گفتن حالا چون اشناست بیشتر روش فکر کن ... منم تا خواستم فکر کنم خوده اون پسر گفت منصرف شدم برام عجیب بود ... 

عزیزم خودتو کنترل کن عزیزم... مشاوره خواستم ... میدونم ولی تو این زمونه پسر خوب واقعا کم پیدا میشه چ ...

شاید یکی پشت سرتون داره حرف میذاره که اینا منصرف میشن یکی ک قبلا باهاش دوس بودی یا باهات مشکل  دارن

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.
شما درجواب چی گفتین؟ از اول نمی‌دونست که شما تحصیل کرده هستید؟ 

چرا میدونست... مامانم گفت واسه من در درجه اول اخلاق و رفتار اون آقاست که تو جلسه اول رفتارش خوب بود مامانم گفت حالا روش یکم فکر کن .. ولی از اولش خوده من مخالف بودم ... چون مامانم گفت یکم بیشتر روش فکر کردم مثلا

شاید یکی پشت سرتون داره حرف میذاره که اینا منصرف میشن یکی ک قبلا باهاش دوس بودی یا باهات مشکل  ...

نمیدونم منم به همچین چیزی مشکوکم ... خواستگار و زیر آب زن زیاد داریم ... تا دلت بخواد هستن