2777
2789
عنوان

با این آدم زندگی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 78 پست
خواهرمه ناخواسته باردار شده

خوب سقط ميكرد من بودم جلوگيري سفت و سخت ميكردم اگر هم ناخواسته ميشد سقط ميكردم بالاخره نميشه بگي تقصير ندارم تو بچه دار شدنم حالا بچه اومده بايد بسوزه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بچه هم پدر خوبیه؟ بچه دختره یا پسر؟ چند سالشه؟ ممکنه بزرگتر که شد برای اون هم محدودیت قایل بشه ...

نه بارداره

میخواست طلاق بگیره که دید بارداره

اولش سوهرش محبت نمیکرد بهش

ولی از وقتی باردار شده زنش

بهش محبت میکنه

خیانت آره مشکلی ندارم ولی بخواد جلوی کار و درس و هدفها شخصیمو بگیره اصلا نمی تونم

منم همينطور گفتم بدتر از خيانتش براي من همونكه نميزاره برم از خونه بيرون بود

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ببینید با این مرد بچه خوشبخت میشه چون پدرومادر باهم دعوا ندارن ولی زن نابود میشه ولی واقعا ادم ...

من نمیگم زن نابود شه.. هیچ وقت

مشخصه ک زن مهمتره(مادر اگه شاد نباشه نمیتونه بچه خوبی هم بزرگ کنه)

من فکر کردم خانم میتونه با این موضوع کنار بیاد

ببینید با این مرد بچه خوشبخت میشه چون پدرومادر باهم دعوا ندارن ولی زن نابود میشه ولی واقعا ادم ...

عزیزم به خدا فقط پول خوشبختی نمیاره 

اون بچه الگوش کیه ؟پدرش 

حالا ویژگی پدرش چیه؟چون پول داره هر کاری میکنه و زن رو نگه داشته برای کثافتکاریاش که بگه زن دارم و بقیه ازش شاکی نباشن 

مسئله بعدی مگه زن ادم نیست حالا بیا تو این شرایط که احتمالش خیلی زیاده یه بیماری از مرد بگید و درمانش سالها طول بکشه 

پس عملا بچه هم پدر و هم مادر و از دست میده چون امنیتش به خطر میافته دیگه ارامش نداره

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شما بودین با این شرایط می موندین؟

ببینید اگه واقعا برای زنش خرج کرده و خانمه پس انداز داره خوب پس میتونه چه بامرد چه بی مرد از پس خودش بر بیاد 

اما خیانت زن رو از درون نابود میکنه کم کم زن افسرده میشه باور کنید دیدم اطرافم زن مثل یه گیاهه محبت براش نور و ابه فکر کن ازش اینا رو بگیری

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نه بارداره میخواست طلاق بگیره که دید بارداره اولش سوهرش محبت نمیکرد بهش ولی از وقتی باردار ...

اگه امکان سقط داره اینکار رو انجام بده اگه نه صبر کنه تا یکی دو سالگی بچه، ببینه حمایتهای عاطفی‌ همسرش از بچه اونقدر هست که جای خالی‌ش خیلی به چشم بیاد؛ بعد می‌تونه یک تصمیم اساسی بگیره.

البته اگه بچه دختر باشه احتمالن بزرگتر که شد برای رفت و آمدهای اونم محدودیت ایجاد میکنه که در این صورت یک لحظه هم نباید در گرفتن طلاق تردید کنه