2777
2789
عنوان

با این آدم زندگی میکنین؟

885 بازدید | 78 پست

سلام خانمها لطفا با صداقت بگین

مردی که همه چیز برای زنش بخره طلا و...

مردی که به زنش محبت کنه

مردی که هیچی برای زنش کم نزاره

مردی که تو همه چی به حرف زنش گوش میده 

اما 

خیانت میکنه

و به زنش اجازه بیرون رفتن نمیده یعنی تنها نمیزاره بره

به زنش اجازه پیشرفت نمیده چه درس چه کار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت باید انتخاب کنی ...چرا از ما نظر میخوای

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

اصلا

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

نه

فقط اون خط که نوشتین چیزی کم نمیذاره!!!!!دیگه چطوری باید کم بذاره این  زندانبان خائن تا کافی باشه؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

نـــه!!

البته بستگی به دیدتون به زندگی و خواسته هاتون داره ولی مسلما الان غیر از جواب نه نمی شنوی!

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!