2777
2789

گلم من مشکل از شوهر خالم بود و مدتها فقط خوراکش شده بود زنجفیل.

یعنی روی تمام غذاهاش میریخت و میخورد.

جالب بود برام دکتر بهشان گفته بود تا سه شب بعد iui رابطه داشته باشید.

اینو از دکترت سوال کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ماه دیگه سیکل تخمک گشی دوباره دارم و میخوام به دکترم بگم دوز دارو رو برام کم کنه تا هایپر نشم و ...

هایپر شدن ب چه عواملی بستگی داره ؟

یعنی میشه کاری کرد ک نشد؟

من پلی کیستیکم 

اکثرا میگن هایپر میشی

تا چن وقت بعدش انتقال نمیدن؟

ببخش عزیزم هایپر ینی چی؟

یعنی بعضی از زنا بعد تخمک کشی تخمدانشون چون دس کاری تخمدان ورم میکنه و شکم پر اب مبشه که باید دوماه کنسل کرد انتقالو

خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩
ببخش عزیزم هایپر ینی چی؟

یعنی اگه تخمک زیاد داشته باشی پریود میشی و یکم رودهات اذیت میشن شکمت تا چندروز کار نمیکنه و باید دوغ بخوری و سفیده تخم مرغ خیلی بخوری تا از هایپر شدن در بیای و ۲ماه دیگه انتقال میدن جنینات

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
هایپر شدن ب چه عواملی بستگی داره ؟ یعنی میشه کاری کرد ک نشد؟ من پلی کیستیکم  اکثرا میگن هایپ ...

تخمکای زیادی داشته باشی هایپر میشی باید ..من خودم سری قبل چون تخمکام پلی کیستیک شدید بود  هایپر شدم و دکترم برام آمپول آلبومین سرمی زدن که باعث شد رودهام اب نیارن ... 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
به سلامتی 😍😍🤗 نشاسته حل کن با اب بخور  اگه هابپر بشی انتقال جنین برات انجام نمیدن

دکتر من گفت اصلا تاثیر نداره خوردن نشاسته وآناناس

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه