2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دیگع چیه😳

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
بله حقیقته همون حرف قرانه دیگه بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا چیز سختی نیس درکش و استفاده ازس

میدونی چیه نمیتونم درکش کنم.یعنی فقط از خدا بخوام و ناامید نباشم؟ 

دقیقا نمیدونم باید چکار کنم

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
با فکر کردن به آرزوهات اونا رو جذب خودت میکنی خیلیا میگن به آرزوهاشون اینطوری میرسن

پس من الان باید به تمام ارزو هام میرسیدم چند سال فکر میکنم

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
میگن باید دیدت مثبت باشه

مامانم به ارزوهاش رسیده اما من نه

باید از ته دل ایمان داشته باشی که اون چیزی که می خوای برای توست و احساس خوبی نسبت بهش داشته باشی. با ...

نمیدونم چرا مطالبشو که خوندم احساس میکنم حقیقت داره.

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

ببین عزیزم من خودم ایمان به خدام خیلی قوی هر وقت چیزی از خدا بخوام نمیگم خدا جون بهم بده من تصور میکنم داد اینقدر میگم داده که واقعا هرچی بخوام به دست میارم یا هرچی بخوای تصور کن هست و داری به هرچی فکر کنی اون انرژی سمتت میاد نباید شک کنی ایا میشه یا نه تو فکر کن به آرزوت رسیدی 

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم   
میدونی چیه نمیتونم درکش کنم.یعنی فقط از خدا بخوام و ناامید نباشم؟  دقیقا نمیدونم باید چکار کنم

آره بخوا و تصور کن که داری و بابت داشتنش خدارو شاکر باش

مثلا تصور کن ماشین داری باید با جزئیات بدونی ماشینت چیه درسته؟ حتی پلاکشم باید بلد باشی مگه نه؟

خب الان تصور کن رانندگی میکنی از اینکه ماشین داری شاکری؟

سوئیچت کجاست؟ آهان گذاشتم تو جیب مانتو طوسیم

ببین اینا تصور لحظه به لحظه اس باید اینجوری پیش بری جلو

من به خیلی چیزام اینجوری رسیدم دانشگاهم کارم ازدواجم