2777
2789
عنوان

اخرین بار گوشت خریدین کی بوده؟؟ با این گرونی ها و بی ثباتی چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درامد و میزان ثروت الزاما ربطی به سن نداره

عزیزم میگه خودم خریدم

اگرمیگفت باکمک خانواده قابل باوربود

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
ان شالله خدا خودش همه رو كمك كنه .. من خودم گوشت دوست ندارم  دوماه پيش گرفتم بيشتر براي مهمون ...

کمبود آهن ندارید گوشت دوست ندارید 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
قرص آهن ميخورم 

منم قرص آهن چند ساله میخورم ولی آهنم همیشه پایینه 

چند ساله فروفورت دیودنال مصرف میکنم که خارجیه کلا آهنم رو پنج تا اضافه کرد

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

نمیدونم چی بگم خدا از باعث و بانیش نگذره خیلی ناراحت شدم من بسته بندی چرخ کرده هرماه میخرم دوتا مرغ اما گوشت خیلی وقته نخریدم این ماه یه بسته خریدم از فروشگاه چون مهمان دارم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
نمیدونم چی بگم خدا از باعث و بانیش نگذره خیلی ناراحت شدم من بسته بندی چرخ کرده هرماه میخرم دوتا مرغ ...

نه کسی دارم نه کاری میتونم کنم مجبورم اینجا دردامو بگم تو گلوم و قلبم عغده شده لعنت به اینجایی که مامجبوریم زندگی کنیم