gol_dam مدیر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 46 عنوان به راهنمايي تون نياز دارم شديدا❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 50 پست سلام بچهاما به يه علتى ميخواييم از شهرمون بريم حالا نميدونم كجا بريم...ميخوام بدونم كدوم شهر يا روستا مناسبه واسه شروع يه زندگي جديد و ميشه توش يه كار جديد شروع كرد؟چه أيده هايي بنظرتون ميرسه واسه كار و درآمد؟ 1399/04/26 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gol_dam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 46 وای تا قبل اینکه خونه نخریدین ،این خونه رو نفروشین ها آواره میشین تو این اوضاع مملکت یهو میفروشی ... اخه بايد هرطور شده حتما حتما بريماما نميدونم كجا!!!😔
نوراانوراانوراا عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 5784 اخه بايد هرطور شده حتما حتما بريم اما نميدونم كجا!!!😔 همینجوری ک نمیشه مهاجرت کردکلی تحقیق کنید
setareeeeeeeee عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 1973 چه روستايي؟براي مثال من خودم شیرازیم و روستا های اطراف شیراز زندگی میکنیم خوبه شکرخدا ..دیگه چون جمعیت هم بالارفته شهرک شده مثل روستا نیس😅 🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
setareeeeeeeee عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 1973 اخه بايد هرطور شده حتما حتما بريم اما نميدونم كجا!!!😔 الان کجا زندگی میکنید کدوم شهر 🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
gol_dam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 46 همینجوری ک نمیشه مهاجرت کرد کلی تحقیق کنید درسته واسه همين تاپيك زدم كه ايده بگيرم اخه رفتنمون قطعيه اما مقصد مشخصي نداريم هنوز
gol_dam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 46 الان کجا زندگی میکنید کدوم شهر يكي از شهراي أطراف كرمانشاه
نوراانوراانوراا عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 5784 يكي از شهراي أطراف كرمانشاه کدوم شهر اطراف کرمانشاه؟میتونم بدونم؟چرا میخواین مهاجرت کنید؟مشکل حیثیتی پیش اومده؟
gol_dam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 46 من خودم شیرازیم و روستا های اطراف شیراز زندگی میکنیم خوبه شکرخدا ..دیگه چون جمعیت هم بالارفته شهرک ش ... ميشه اسم چن تا از روستا هارو بگين ؟و چه شغلايي خوبع اونجا؟قيمت خونه چطورع؟
gol_dam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 46 کدوم شهر اطراف کرمانشاه؟ میتونم بدونم؟ چرا میخواین مهاجرت کنید؟ مشکل حیثیتی پیش اومده؟ نميشه اسم شهرو بگماما با فاميلامون مشكل پيش اومده و هركارميكنن براي اذيتمون و بردن آبرومون
setareeeeeeeee عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 1973 ميشه اسم چن تا از روستا هارو بگين ؟و چه شغلايي خوبع اونجا؟قيمت خونه چطورع؟ علی آباد.شاپورجان..گچی..خاتونک..سلطان اباد شغل دامداری ..خونه هم همه قیمتی هست بستگی به متراژ داره 🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
نوراانوراانوراا عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 5784 نميشه اسم شهرو بگم اما با فاميلامون مشكل پيش اومده و هركارميكنن براي اذيتمون و بردن آبرومون من میشناسم شهرهای اطراف کرمانشاه روبی گدار به آب نزنیدپدرت حقوق بازنشستگی داره؟
gol_dam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 46 من میشناسم شهرهای اطراف کرمانشاه رو بی گدار به آب نزنید پدرت حقوق بازنشستگی داره؟ شما خودتون اهل كجايين؟نه حقوق نداره بيمه اش تكميل نيس كه بازنشستگي بگيره
gol_dam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 46 علی آباد.شاپورجان..گچی..خاتونک..سلطان اباد شغل دامداری ..خونه هم همه قیمتی هست بستگی به متراژ ... ممنون فدات شم
نوراانوراانوراا عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 5784 شما خودتون اهل كجايين؟ نه حقوق نداره بيمه اش تكميل نيس كه بازنشستگي بگيره من اهوازم گلمپس سخت میشه اینجوریتو این اوضاع گرونی