2777
2789
عنوان

دیروزبهزیستی بودم برای فرزندخوندگی حالم گرفته شد

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 42 پست
لامصب هرکاری خودش صلاح میدونه میکنه نگو برو پیش بینیشو خاموش کن که جیغ میزنم😁

جیغ نکش سرمون میره😁

این اسی کجارفت؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها من 35سالمه وشوهرم 42ما دختریکساله دوست داشتیم که توخونه ی خودمون ازاول باشه اخه خدایی دختر5ساله باگذشته ی سخت که به قول مشاور هرماه بایدبریم مشاور سخته ولی ماتصمیم گرفتیم وقبول میکنیم اره شوهرم مهربونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم دیروزشوکه شدم نمیدونستم اینقدرسرنوشت های سخت دارن همش فکرمیکردم ازنوزادی اونجا بزرگ شدند اونجام خانومه گفت خیلی خوبه ازبین 8نفرکه اینارومیگم فقط 3زوج قبول میکنن بقیه انصراف میدن ولی هیجان وانرژی شماعالیه توکل برخدا میدونم هربچه های باهرگذشته ای بیادگیش ماخوشبخته

ولی حق بدیدنگرانمون کردند تازه گفتند اگه خانوادشون درست شه هرزمانی گفتیم بایدبچه روپس بدیداین واقعاوحشتناکه به بچه دل ببنداخرش چی میگه پیش اومده همچین چیزی حتی گفت یه دختر9ساله رودادن به یه زوج که مامان دختره خراب بودمیگه دختره هرشب میگه چرامردها پیش تونمیان من ببینم خوشم میاد، 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

برهمین چیزها همه دوس دارن کوچولوبیارن بچه هابیایدازتجربه های خوب بگید تواشناهامون دونفراوردن خیلی راضین راستی تاسال بعدم گفت نزدیک 4تومن بایدخرج کنید یک سال واندی میکشه بچه روبدن

خواهر من پرستار بخش کودکان هست میگه اکثر نوزادهایی که مادر نمیخواد و بهزیستی میاد میبره یا حروم زاده هستن،یا پدر مادر معتادن،خانم یا اقا افغانی هستن(با عرض پوزش و اینکه اصلا قصد جسارت نداشتم از این حرف)یکی از طرفین درواقع افعانی هست و بچه رو نمیخوان

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
چه ربطی داره ذهنت فکرت اگه اینه قبول نکنی بهتره  اول باید افکار خودت درست کنی

عزیزم افکارمن اگه درست نبودازپارسال نمیرفتم مدام بهزیستی فقط بخاطرسن نگرانم خوب بااین گذشته های سخت معلومه کوچیک باشه راحت تر فراموش میکنه