نمیخوام منصرفت کنم ولی یکی از فامیلای ما که خیلی هم متشخص بود اینکار رو کرده بلایی اون بچه به سر اینا اورد وقتی بزرگ شد اون خون و اون ژن نمیزاره میدونی چی میگم
آشنای ما بچه 5 ساله آورد روزی که آورد یه رفتار ناجوری داشت که نگو ولی با گذشت چندماه شده یه دختر ناز ...
میخواستم بهت بگم مؤدب تر... چشمم به امضات خورد😁
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
متاسفانه تا پنج شش سالگی شخصیت شکل میگیره البته علم امروز میگه زودتر شکل میگیره و بعد از اون دیگه تغییر دادنش سخته و کم تغییر میکنه، اما اگر از یه روانشناس کمک بگیرین خیلی میتونه بهتون کمک کنه
عزیزم ناراحت نشو ولی به نظرمن اگه مرددی ونمیتونی باهاش کناربیای وبرات سخته بهتره همین اول کاردنبالش نری یامنتظربمونی نوزادگیرتون بیادمیدونی چراشمابااین روحیه وترس فکرنکنم ازداشتن ونگهداری ازهمچین موردی شادباشین وخوشبختش کنین خدابزرگه فعلادست نگه دارین بگین مانوزادمیخوایم
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
فامیل ماهم آورده انقدر دختر خوب و خانومی هست ماشاالله از چندسالگی اوردن نمیدونم اما دختره خودش میرفت پیش باباش تو سوپرمارکت وایمیساد اسرار میکرد باباجون تو خسته ای من وایمیسم تو برو الانم برای دکتری میخونه