2777
2789

سلام بچه هاخوبیددیروز اولین روزمصاحبه ی ما بودتوبهزیستی برای فرزندخوندگی دیروز یه چیزایی شنیدم که حسابی هنگم متاسفانه همش ازسختیها وبدیهاش سختیهاش گفت واینکه اول به مانوزادنمیدن وبچه ی 3تا5سال میدن وگفت همه ی این بچه ها بچه ی بدسرپرستن و ذهنشون پرخاطرات بده نگرانم میترسم دختر5ساله بده همه چیودیده باشه خیلی سخته ازذهنش پاک کنم گفت بیشترموارد مادرخراب داشتندکه بچه همه چیزودیده وهیچ بچه های اینجابزرگ نشده ونهایت یکساله اینجان ولی همسرم همچنان قاطع ایستاده ومیگه بچه هرچی باشه میارم اینقدرمحبت میکنم فراموش کنه منم راضی وخوشحالم فقط نگرانم فکرمیکردم همه ازنوزادی رهاشدند نمیدونستم یکساله اونجان وازخانواده های داغون اومدن

چرا نوزاد نمیدن

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نوزاد نمیدن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه پنج ساله خیلی جا داره تا تربیت بشه و شخصیتش شکل بگیره در ضمن هر چی بچه کوچیک تر باشه بهتره به خدا توکل کن همه چی به تو و همسرت بستگی داره هیچ بچه ای ذاتش بد نیست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

همه شونم اونجوری نیستن اگرم اونجوری باشن مطمئن باش با کمک مشتوره و محبت هاتون درست میشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

ببرش پیش مشاور کمکش کن حتما پاک میشه خیلی ثواب داره

خیلی چیزا رو بهتون میگم که اگه ترسو باشی و بخوای پا پس بکشی از الان معلوم بشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

چه خوب که همسر راضی هست بیارید خب گناه دارن به خدا من اگر همسرم راصی بود می‌آوردم با محبت کردن همه چیز یادشون میره گلم نگران نباش 

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد