2777
2789

اگه خدانکرده کرونا گرفتن چجوری بوده چیکارا کردین برای نگهداری ایشون...

می خوایم پرستار سالمند بگیریم برای نگهداری از پدربزرگم 

من بابام 75 سالش هست مامانم 57 

علائم کرونا دارن خودم اومدم براشون چی درست. میکنم و کاراشون میکنم چیزایی ک بلد بودم بهشون دادم خیلی بهتر شدن 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
من بابام 75 سالش هست مامانم 57  علائم کرونا دارن خودم اومدم براشون چی درست. میکنم و کاراشون می ...

چی دادی؟ بدن درد دارن کجاشون درد میکنه معمولا

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی دادی؟ بدن درد دارن کجاشون درد میکنه معمولا

بیشتر اشتها ندارن و بی حال هستن و مدام بالا میارن یه مدت هم تب و لرز داشتن سرفه هم یکمی میکنن  

ببین ترکیب سیب رنده شده با اب ولرم و یه قاشق عسل و یکم گلاب عالیه 

مدام بهشون جوشونده میدم زنجبیل اویشن دارچین زعفرون بابونه بهار ناررنج و همین چیزا و سوپ و ابگوشت و شامی 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
بیشتر اشتها ندارن و بی حال هستن و مدام بالا میارن یه مدت هم تب و لرز داشتن سرفه هم یکمی میکنن & ...

ممنون عزیزم ،من فقط بدن درد دارم 

پشتم یعنی پایین کتفم قسمت دنده ها چندروز تیرمیکشید بعد ازدیروز گردن و شونه هامم اضاف شد درد میکنن انگار کوفته س ،امروزم دستام درد میکنن

هیچ علامت دیگ ای ندارم 

ممنون عزیزم ،من فقط بدن درد دارم  پشتم یعنی پایین کتفم قسمت دنده ها چندروز تیرمیکشید بعد ازدیر ...

من دقیقا خودم 3 روز پیش اینَطوری شدم با سر درد زیاد و یی حالی 

یکی اینکه هر شب داروی امام کاظم خوردم هر 12 ساعت روغن بنفشه ریختم تو دماغم همین دوتا برام معجزه کرد یک روزه سر پا شدم 

من دقیقا خودم 3 روز پیش اینَطوری شدم با سر درد زیاد و یی حالی  یکی اینجا هر شب داروی امام کاظم ...

واقعا این داروه که میگن تاثیر داره؟ اخه خیلی بد گفتن در بارش

من دقیقا خودم 3 روز پیش اینَطوری شدم با سر درد زیاد و یی حالی  یکی اینکه هر شب داروی امام کاظم ...

داروی امام کاظم چیه

واقعا این داروه که میگن تاثیر داره؟ اخه خیلی بد گفتن در بارش

اره والاا ما از همون اسفند داریم میخوریم تا هوا سرد بود زمستونش حالا هم تابستونش 

خودمون گرفتیم موادش اسیاب کردیم 

دارو جامع امام رضا هم عالیه 

من شوهرم اصلاااا به این چیزا اعتقاد نداشت الان خودش شده نفر اول سریع میره میخره میذاره تو خونه 

داروی امام کاظم چیه

ترکیب هلیله سیاه و شکر سرخ و رازیانه به مقدار مساوی اسیاب میکنی 

برا جلو گیری هر 10 شب یکبار وقتی مریض شدی سه شب پشت سر هم میخوری قد نصف قاشق چایخوری 

اره والاا ما از همون اسفند داریم میخوریم تا هوا سرد بود زمستونش حالا هم تابستونش  خودمون گرفتی ...

خیلی ام عالی من فک کنم خیلیا نمی دونن که خوبه چون یه مدت تبلیغ منفی ام دربارش شد مردم گارد گرفتن حتما تهیه می کنیم مرسی عزیزم

ترکیب هلیله سیاه و شکر سرخ و رازیانه به مقدار مساوی اسیاب میکنی   برا جلو گیری هر 10 شب ی ...

اهاممنون عزیزم لطف کردی

مثل اینکه یه نوع داروی گیاهی تو دسته طب سنتیه من شنیده بودم

گفتین بد شنیدین ازش

چی شنیدین مگ