علائم کرونا دارن خودم اومدم براشون چی درست. میکنم و کاراشون میکنم چیزایی ک بلد بودم بهشون دادم خیلی بهتر شدن
هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️
بیشتر اشتها ندارن و بی حال هستن و مدام بالا میارن یه مدت هم تب و لرز داشتن سرفه هم یکمی میکنن
ببین ترکیب سیب رنده شده با اب ولرم و یه قاشق عسل و یکم گلاب عالیه
مدام بهشون جوشونده میدم زنجبیل اویشن دارچین زعفرون بابونه بهار ناررنج و همین چیزا و سوپ و ابگوشت و شامی
هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️
ممنون عزیزم ،من فقط بدن درد دارم پشتم یعنی پایین کتفم قسمت دنده ها چندروز تیرمیکشید بعد ازدیر ...
من دقیقا خودم 3 روز پیش اینَطوری شدم با سر درد زیاد و یی حالی
یکی اینکه هر شب داروی امام کاظم خوردم هر 12 ساعت روغن بنفشه ریختم تو دماغم همین دوتا برام معجزه کرد یک روزه سر پا شدم
واقعا این داروه که میگن تاثیر داره؟ اخه خیلی بد گفتن در بارش
اره والاا ما از همون اسفند داریم میخوریم تا هوا سرد بود زمستونش حالا هم تابستونش
خودمون گرفتیم موادش اسیاب کردیم
دارو جامع امام رضا هم عالیه
من شوهرم اصلاااا به این چیزا اعتقاد نداشت الان خودش شده نفر اول سریع میره میخره میذاره تو خونه
ترکیب هلیله سیاه و شکر سرخ و رازیانه به مقدار مساوی اسیاب میکنی
برا جلو گیری هر 10 شب یکبار وقتی مریض شدی سه شب پشت سر هم میخوری قد نصف قاشق چایخوری