2777
2789
عنوان

حدس بزنین الان کجام؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 42 پست
😍😍😍 خیلی کیف کردم با حرفت دقیییییقا همینکارو میکنم 

بدار بگم کیف و کفش بخر دلت وا میشه دیروز برا خودم شال گرفتم چقد ذوق کردم😂😂😂

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله ب خدا شیطون خیلیم درست میگه همیشه ک شیطون بد نمیگه الان ازون وقتاییه ک باید بهش بگی گُل گفتی آ ...

اصلا شاید یک فرشته آسمونی بوده مستقیم از طرف خدا برام پیام آورده😅

اصلا شاید یک فرشته آسمونی بوده مستقیم از طرف خدا برام پیام آورده😅

ن بابا خود خود شیطون بوده بیچاره اسمش همه جا بد در رفته الان ببین حرف بدی زده خدایی گفته برو خرید خودتو خوشحال کن این کجاش بده اسم شیطون بیچاره بد در رفته😁😁

حالا بارداری کفش نخر🤣🤣🤣 می مونه رو دستت

اره راست میگه ورم داری حواسم نبود کیف یا شال بهتره 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
خداروشکر تا الان که باد نکردم 😁 از بس میدوم اینور اونور سرم کلی کار ریخته 😒

امان از ماه آخررررررر خواهر

منم ورم نداشتم، شاغل بودم کارم هم زیاد، ولی بعد از زایمان پاهام بزرگ شد. الان 8 سال میگذره، شماره پام از 37 شده 39 

امان از ماه آخررررررر خواهر منم ورم نداشتم، شاغل بودم کارم هم زیاد، ولی بعد از زایمان پاهام بزرگ ...

منم پام بزرگ شد چرا فک کردم فقط من اینجور شدم