صورتی_جان_هستم مدیر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 عنوان پیاز درمانیا بیاین یه لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 19 پست سلام خوبیدمن پریودم تموم شده و از روز ۵ اوم پیاز درمانیو شروع کردم امروز روز سوم پیاز درمانیه اما دیشب زیر دلم ب شددددددت درد میکرد؟شماهم در طول پیاز درمانی این درد رو داشتید؟؟؟ خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤ 1399/04/26 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 بله عزیزم پسرم الآن دوسالشه بعد دوماهش پسرم باردارشدم تنبلی داشتم پریودت نا منظم بود؟؟من تو سونو بهم گفتن تخمدانت کیستای ریز داره و pcod هستی...یعنی منم تنبلی تخمدان دارم؟؟؟بهت تبریک میگم عزیزم خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 عفونت دارم و زخم دهانه رحم. شاید آخرهای امسال بخوام اقدام کنم. دختر دارم پسر می خوام اگه خدا بخواد. ... عزیزم ان شالله ک خدا بهت ی پسر کاکل زری بده😍😘 خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
پتووتشک عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1250 پریودت نا منظم بود؟؟ من تو سونو بهم گفتن تخمدانت کیستای ریز داره و pcod هستی...یعنی منم تنبلی تخمدا ... ممنون عزیزم منم پلی کیستیک بودم تنبلی داشتم
صورتی_جان_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1017 ممنون عزیزم منم پلی کیستیک بودم تنبلی داشتم با پیاز درمانی سیکلتون مرتب شد؟؟؟چون من اصلا پریودم منظم نیست خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
پتووتشک عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1250 با پیاز درمانی سیکلتون مرتب شد؟؟؟ چون من اصلا پریودم منظم نیست ارع