2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیه طلاجات ازش کم میشه طبیعتا و نرخ خرید و فروشش متفاوته.ولی اگه هدف پس اندازه چیزی بخرید ک حباب کمتری داره به نسبت که معمولا مثلا سکه تمام نسبت به نیم سکه و نیم سکه نسبت ربع سکه حبابش کمتره.

پارسیان سبک وزناش چون سبکتره قیمت پایینتره و متقاضیش بیشتر و در نتیجه احتمالا حباب بیشتر.

هر چیزی خواستین بخرین وزنشو در قیمت روز طلا ضرب کنین و ببینین چقد حباب داره. اونی که به صرفه تره تو اون روز رو انتخاب کنین.

انسانم آرزوست ...
کلیه طلاجات ازش کم میشه طبیعتا و نرخ خرید و فروشش متفاوته.ولی اگه هدف پس اندازه چیزی بخرید ک حباب کم ...

طلای دست دوم چی؟ حساب بلند مدت اینا

یه راهی واسه پس انداز میخدام که ضرر نداشته باشه

طلای دست دوم چی؟ حساب بلند مدت اینا یه راهی واسه پس انداز میخدام که ضرر نداشته باشه

توی طلا بهترین گزینه طلای دست دوم بدون اجرته خب. ولی اون هم کی بخری مهمه دیگه ممکنه امروز بخرین و از فردا دلار و طلا نزولی بشه. 

من پیشنهاد میدم تو صندوقای سرمایه گذاری سهامی پولتونو بزارید. من خودم دو سه سالیه این گزینه رو انتخاب کردم. سال گذشته و امسال بخاطر رشد عجیب و غریب بورس ک عالی بوده بعضا تا ۵۰۰.۶۰۰درصد هم سود عاید شده. ولی در کل ریسک داره دیگه مثل ارز مثل طلا و چیزای دیگه فقط بانکه صندوقای سرمایه گذاری درآمد ثابت هستن که ریسک ندارن که اونم با اتفاقی کافتاد ارزش سرمایه های همهیک سوم شد. ولی بنظر میاد فعلا با این اوضاع تورمی کشور بهترین گزینه اس.

انسانم آرزوست ...
توی طلا بهترین گزینه طلای دست دوم بدون اجرته خب. ولی اون هم کی بخری مهمه دیگه ممکنه امروز بخرین و از ...

واقعاراسته یه خانومی هم تایپیک زده بودکه چهل میلیون طلاشوفروخته بودگذاشته صندوق روزی یک میلیون دویست روپولش میاذ خیلی تحت تاثیرقرارگرفتم اینجوری باشه عالیه درسته؟؟؟

واقعاراسته یه خانومی هم تایپیک زده بودکه چهل میلیون طلاشوفروخته بودگذاشته صندوق روزی یک میلیون دویست ...

نمیشه عدد دقیقی گفت ولی آره دیگه این روزا که اوضاع بورس خوبه بعضی روزا تا 4 درصد هم شده که سود بده! ولی بهرحال باید ریسکشو هم بپذیری دیگه. چون کاملا تابعی از بورس هستن این صندوقای سهامی. و اگه بورس دچار ریزش شه احتمالا خب این صندوقا هم ریزش شدید دارن. بهرحالی ولی تو یکسال اخیر که رشدش وحشتناک بوده و این افزایش عجیب و غریب رو داشته. نمیشه گفت آینده هم همین روند رو بره. ولی در مقایسه باسرمایه گذاری مستقیم در بورس کاملا منطقیتره و به مراتب ریسکش پایینتر.

انسانم آرزوست ...
نمیشه عدد دقیقی گفت ولی آره دیگه این روزا که اوضاع بورس خوبه بعضی روزا تا 4 درصد هم شده که سود بده! ...

سلام شما هنوزم توی سایت هستین

در مورد صندوقا کمک میخوام

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅