2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۸ازدواج کردم الان نزدیک ۳۲هستم نی نیم هفته بعد بدنیا میاد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
یکی از فامیلای شوهرم خودش ۱۶ سالگی با پسره دوست شد خودشو کشت که باید شوهر کنم . زرپی هم دو تا پشت س ...

تو اين سن ادم احساساتي و شهوتي و احمقانه انتخاب ميكنه بعد توش ميمونه. خودشو ميبينه بعدم يه دختر مجرد سي ساله. به خودشون ظلم ميكنن

قبول دارم عشقم. اما قبول كن كه مرد ايراني تو رو مث ملكش ميدونه. تو اون ازادي ها رو نداري. اما خب باز ...

نکات مثبتش رو خوب گفتی اما انتخابم خیلی تاثیر داره همه مردا اینجوری نیستن که زنشون رو آزاد نزارن

هرچه هستم خدایم داند...
شاگرد من ٢٢ سالشه بچه ٤ ساله داره. ب خدا ظلمه به زن بعدها ميفهمن. مامان بزرگ من ١٤ سالگي شوهر كرده ب ...

واقعا ظلمه زن ب خودشه الان دوست من سی سالشه ی دختر چهارده ساله داره دخترشم ماشالله از سنش بیشتر رشد کرده حالا تازه دوستم از دخترش خجالت میکشه ب همه میکه خواهرمه باز دخترشم گریه میکنه میگع از وجود من خحالت میکشه 

برو کلاسای دیگه..مثل خیاطی..نقاشی..کیک پزی..وقت خودتو پر کن

تو گرما نمیشه اینجا زیاد بیرون بودو رفت آمد کرد خیلی سخته خدایی اینجایی که هستیم منطقه محرومه زیاد امکانات نداره

خدایا شکرت بابت ستیا کوچولوم🙏❤🤩