2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب یسری ازدواجا واسه چندسال پیشه باز طبیعیه..اما اینایی که تازه ازدواج‌کردن با سن پایین خیلی هم دوس ...

شاگرد من ٢٢ سالشه بچه ٤ ساله داره. ب خدا ظلمه به زن بعدها ميفهمن. مامان بزرگ من ١٤ سالگي شوهر كرده بود ميگف من هر عروسي ميرم دختر زير ٢٥ ساله گريه ام ميگيره بواش. خودشم دخترهاشو زود شوهر نداد. نوه ها هم ك همه پير خخخ

آخه شوهرم افسره اومدیم جنوب زندگی میکنیم از تنهایی خسته شدیم حداقل یه سرگرمیه بچه

برو کلاس هنر یاد بگیر..برو ورزش کن..خودتو قوی کن..واقعا دارم عین یه خواهر بهت میگم..تو یه دختر امروزی هستی نباید عین زنای قدیم سریع بچه دار شی و هیچی متوجه نشی از زندگیت..تا میتونی برو کلاسای مختلف..شوهرتو بشناس.خودتو ببر بالا از نظر هر چی

شاگرد من ٢٢ سالشه بچه ٤ ساله داره. ب خدا ظلمه به زن بعدها ميفهمن. مامان بزرگ من ١٤ سالگي شوهر كرده ب ...

ازدواج به موقش خوبه..همون ۲۶.۲۷ خوبه بنظرم...اما خوب رست خوده ادم نیس که..اون زمان شرایطش پیش نمیاد

دیدم مادرای جوون رو که هم تحصیلات دارن هم قوی هستن ربطش ندید به ازدواج به قول معروف ازدواج پایان آر ...

قبول دارم عشقم. اما قبول كن كه مرد ايراني تو رو مث ملكش ميدونه. تو اون ازادي ها رو نداري. اما خب باز هم روحيه هر كس يه جوريه. و نميشه مطلق حرف زد. 

من خودم قبول دارم كه زود ازدواج كردن خيلي نكات مثبتم داره

مثلا حوصله بچتو داري

ميتوني از صفر شروع كني

اگه جدا شدي وقت واسه زندگي دوباره داري

حوصله رو مخ بودن شوهر رو داري

برو کلاس هنر یاد بگیر..برو ورزش کن..خودتو قوی کن..واقعا دارم عین یه خواهر بهت میگم..تو یه دختر امروز ...

دانشجو حسابداری ام ورزش هم تو تیم والیبال شهرمون هستم هنر هم آرایشگری میرفتم خیلی حرفه ای ازش زده شدم دیگه ادامه ندادم الانم دارم والیبال کار میکنم واسه مربیگری والیبال هم ثبت نام کردم انشالله واسه بعد کرونا کلاسها شروع میشه دیگه چیکار باید بکنم...😕

خدایا شکرت بابت ستیا کوچولوم🙏❤🤩
شاگرد من ٢٢ سالشه بچه ٤ ساله داره. ب خدا ظلمه به زن بعدها ميفهمن. مامان بزرگ من ١٤ سالگي شوهر كرده ب ...

یکی از فامیلای شوهرم خودش ۱۶ سالگی با پسره دوست شد خودشو کشت که باید شوهر کنم .

زرپی هم دو تا پشت سر هم بچه دار شد .تو ۲۰ سالگی دوتا پسر داشت .الان ۳۰ سالشه بچه هاش ده دوازده ساله دارن .پشیمونه ولی خودش کرد .خیلی پدر مادرش مخالفت کردن .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.