2777
2789
عنوان

بچه هاااا خواهشا بیاین بگین من منطقی میگم یا نامزدم؟؟؟😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 70 پست
عزیزم خانواده هایی هستن که همینجوری عادت‌هایی دارن زیاد میمونن خونه هم مام زیاد میریم ولی شب موندن ن ...

من خواهرم بچه کوچیک داره هنوز که هنوزه سه ساله خونه دخترخالم که مث خواهرشه نرفته

میکه وسایلش نو هست و دختر منم شیطونه.دلم نمیاد

ما خیلی درکمون میرسه 

خوشبحالتون چه رسم خوبی دارید

واسه ما که فردای بعد عروسی صف کشیدن دم خونت🤦‍♀️🤦‍♀️

شاید سال ها بعد وقتی یه جایی با هم روبه رو شدیم بگیم این غریبه چقدر شبیه خاطره های من بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اینطوری نگو بگو هروقت خواهرای زنداییم  اومدن خواهرای زنداییت بیان هروقت دخترعموهام اومدن دختر ...

میگه بگو بیان عیب نداره!!!

من اصلا تو این فرهنگ بزرگ نشدم ما خیلی مراعات تازه عروس دامادارو میکنیم

خب بیان . رسم چیه . مهمون نواز باش . نمیتونه ب مهمونش بگه خونه من نیاین زشته .

بخاطر رسم و رسوم اوقات تلخی میکنی؟؟

اونا بیان شماهم میرین .

چ اشکالی داره 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
خوب رسم شما اونجوریه نامزدت که اینجوری نیستن. البته منم اولین باره می شنوم که خونه عروس نمی رن. بعدش ...

عزیزم من نمیتونم تصور کنم خواهرای زن داییش که خیلیم غریبه ان با بچه های کوچیک و شیطون  بیان خونه من تازه عروس بخوابن.اصن چه سنخیتی داریم ما.

من شخصا جایی برم چه با دعوت و چه بی دعوت حتی خونه مادرم ،دعوت و جبران می کنم ولی تا حالا شب جایی نخوابیدم،کسی هم خونمون نخوابیده،ولی تازه عروس دیدم ۵ سال گذشته دعوتش میکنن قبول میکنه و بقیه فقط یکبار برای دادن کادوی بعد عروسی رفتن

میگه بگو بیان عیب نداره!!! من اصلا تو این فرهنگ بزرگ نشدم ما خیلی مراعات تازه عروس دامادارو میکنیم

بگو ازگه از پس‌خرج‌مخارجش بی میای مشکل نداره دعوت میکتم

یه صلوات مهمونم کنید💕
خب بیان . رسم چیه . مهمون نواز باش . نمیتونه ب مهمونش بگه خونه من نیاین زشته . بخاطر رسم و رسوم اوق ...

من تو عمرم خونه کسی جز خواهرم نخوابیدم

نه خودم نه خانوادم

شده بریم هتل..ولی خونه کسی اوار نشدیم

اینو درک نمیکنم بعضیا میرن مزاحم بقیه میشن .خونه هرکی اندازه خودش جا داره.مخصوصا تو این دوره زمونه

عزیزم من نمیتونم تصور کنم خواهرای زن داییش که خیلیم غریبه ان با بچه های کوچیک و شیطون  بیان خون ...

بابا نامزدت مثال زده . خواهر های زندایی که نمی یان بخوابند خونه شما در کل خواسته بگه خیلی اهل مهممون هستن.