2777
2789
عنوان

بچه هاااا خواهشا بیاین بگین من منطقی میگم یا نامزدم؟؟؟😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما همچین رسمی نداریم و تازه عروس و غیر تازه عروس برامون فرقی نداره.

اما من خودم شخصا از مهمونی رفتن و مهمونی دادن متنفرم واسه همینم حتما با کسی ازدواج میکنم که مثل خودم باشه وگرنه نمیتونیم با هم بسازیم.

چه رسم قشنگی دارین ایول 

ولی هیچ کس قبول نمی کنه این رسم رو

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

عزیزم خانواده هایی هستن که همینجوری عادت‌هایی دارن زیاد میمونن خونه هم مام زیاد میریم ولی شب موندن نداریم بچه کوچیک مامانش مواظبش باشه خب بیچاره وقتی مهمون می‌ره بچشو کجا بذاره

فرزادم دنیای من😍🥰
اخه من روم نمیشه که میترسم سوتفاهم ایجاد شه و کلا دیگ نیان

نه عزیزم وقتی بحث باز باشه خب هرکسی رسمی داره دیگه شما هم از رسم خوداون میگین

همه ک مثل هم نیستند

خانمای اصفهانی میشه لطفا اگه کار سرایداری 

حتماااا   مادرشوهرت  اینا  هم  میرن  خونشون  و همین  رفتار رو دارن  و یا با هم خیلی  راحتن

میخوای  خونت  نیان   شما  هم  نباید بری...از این عروسهایی  نباش که  همراه  مادرشوهرشون همه  جا میرن....

هر دو طرف  حق دارید همسرتون  با توجه  به  فرهنگ  خونواده  خودش  داره  نظر میده

نامزدم میگه غیرمنطقی میگی.چرا نیان؟(اونا شهر دیگه هستن) گفتم اومدن شهرمون شام و ناهار تشریف بیارن و ...

ن اینطوری نگو بگو هروقت خواهرای زنداییم  اومدن خواهرای زنداییت بیان هروقت دخترعموهام اومدن دخترعموهات بیان

یه صلوات مهمونم کنید💕

ماهم از اين رسما نداريم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

خانواده ماهم تقریبا مثل شماست البته ما اینطوریم عروس دوماد اول مثلا در حد یه ماه بعد عروسی یه مهمونی میگیرن فامیلا در خاله و عمو و ..دعوت میکنن ولی خب بعدش دیگه تا چند سال نه در حد فقط مادر پدرای خودشون