2777
2789
عنوان

بچه هاااا خواهشا بیاین بگین من منطقی میگم یا نامزدم؟؟؟😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 70 پست
ما  کلا ی شهر جدا از اقوامیم   یعنی بریم شب خونه خالم بخوابیم  بدش میاد؟ 🙄  یا ...

عزیزم شما راهت دوره داری میگی دور از اقوامی،بعدم خونه خاله موندن بد نیست خونه دختر خاله شب موندن خوب نیست 

عزیزم من نمیتونم تصور کنم خواهرای زن داییش که خیلیم غریبه ان با بچه های کوچیک و شیطون  بیان خون ...

جایی شبو نمون بگو من خونه کسی راحت نیستم .مهمان شبم دوس ندارم 

خدا جون تو‌دلیمو به خودت سپردم..🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما راهت دوره داری میگی دور از اقوامی،بعدم خونه خاله موندن بد نیست خونه دختر خاله شب موندن خوب ...

واقعا از نظرت  خونه دختر خاله موندن اونم شب بده؟ 

پس چطور خودش مجرد بود میومد خونه ما ۱ هفته میمومند

ما هر کی بیاد خونمون بمونه  میریم خونش  اونا بیان خوبه ما بریم بده😂

بنظرم هر کی اومد خونت  بهت زحمت داد  باید بری خونش  تامام 

حالا خواهر زن دایی  خونه شما نمیاد   اما حتما ب دوستات و خاله و عمت بگو  خونتون نمبام  ک خونم نیاین 

عزیزم منطقیع واقعا؟  نمیخوام ناراحتت کنمااا  فقط عجیبه برام

واقعا از نظرت  خونه دختر خاله موندن اونم شب بده؟  پس چطور خودش مجرد بود میومد خونه ما ۱ ه ...

بنظرم اگه مجبوری باشه هیچکس دیگه ای رو تو اون شهر نداشته باشم نهایتش یه شب میمونم تازه اگه اتاق اضاف داشته باشن دیگه زحمت نمیدم برای شب دوم،مگر اینکه روابطمون خیلی خودمونی نزدیک باشه یا اونم بیادبمونه شب خونم ،ترجیح میدم تو اون شهر اگه دایی خاله عمه باشن برن خونه اونا به خونه تازه عروس دامادا نرم 

بنظرم اگه مجبوری باشه هیچکس دیگه ای رو تو اون شهر نداشته باشم نهایتش یه شب میمونم تازه اگه اتاق اضاف ...

ن خب  بحث من اینه ک بعد ۲ سال  دیگه تازه عروس نیستن  روابط باید حفظ بشه  از بقیه ک نمیشه فرار کرد  ادم تو اجتماع سرزندست

نباید سخت گرفت   خب فامیل همسر بیاد  فامیل خودتم میاد   تو سال  یبار میان  ۲ شبم بمونن  طوری نیس ک  

ن خب  بحث من اینه ک بعد ۲ سال  دیگه تازه عروس نیستن  روابط باید حفظ بشه  از بقیه ...

عزیزم من اصلا نمیخوام خونه اونا برم.خب اونام نباید بیان درسته!؟(منظور من فامیلای زنداییشه نه دخترخاله پسرعمه ش)

کلا منظورم فامیلای دوره.

شما فرهنگتون باما فرق میکنه 

من اول فرهنگمون رو توضیح دادم بعد سوالمو طرح کردم

بنابراین شما نباید منو نسبت به خودتون بسنجید

بنظرم اگه مجبوری باشه هیچکس دیگه ای رو تو اون شهر نداشته باشم نهایتش یه شب میمونم تازه اگه اتاق اضاف ...

من اصن درک نمیکنم اونایی که راحت خونه بقیه میخوابن 🤐خیلی زشته بنظرم.جز زحمت و مزاحمت هیچی نداره

ما  کلا ی شهر جدا از اقوامیم   یعنی بریم شب خونه خالم بخوابیم  بدش میاد؟ 🙄  یا ...

.حالا خونه خاله ناچارا عیب نداره.اگه طرف مقابل بدش نمیاد و اونم خونه شما میاد و دو طرفس مسئله ای نیست.

ولی ایا تو میری خونه پسر خواهرشوهر خواهرت بخوابی؟😲