2777
2789
عنوان

بچه هاااا خواهشا بیاین بگین من منطقی میگم یا نامزدم؟؟؟😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 70 پست

ببین عزیزم اینکه میگی تا چند سال به نظرم یه کم کلاس گذاشتن هست دیگه چند سال خیلی زشته ادم بره خانه عمو و خاله بخوره ولی جبران نکنه ما هم اصفهان اکثرا ناهار و شام خانه عروس داماد نمیرن ولی سالی یه بار برای بازدید عید میرن ولی اینکه شب خانه عروس و داماد نخوابیم ما هم رسم داریم مگه اینکه مادر و پدر و یا خواهر و برادر باشن ولی واقعا خواهر زندایی به ادم هیچ ربطی نداره بخصوص وقتی پدر و مادر خودشون هستن ولی به نظرم برای خواب خانه شما خواهر زندایی نمیاد و ادم نباید بگه به خاطر وسیله اخه شخصیت ادم ها بیشتر از وسیله ها ارزش دارن من فقط خدا میدونه چقدر متنفرم قابلمه هام خش بیفته چون سرطانزا میشه وای خواهر همسرم و مادربزرگم زودپزم را خش انداختن الان سه میلیونه مادر من به سختی و با قسط برام خرید ولی بازم اصلا به روی انها نیاوردم و چهار تا قابلمه هام را مهمونام خش انداختن ولی فقط وقتی خانه شان بودم قاطی حرفام گفتم بدم میاد کفگیر استیل  ته قابلمه بخوره یا ...وقتی میان خانه ام اصلا هیچی نمیگم البته که خود مهمان بازد شعور داشته باشه و مواظب بچه اش باشهولی تا میشه باید وسایل تزیینی را جمع کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو عمرم خونه کسی جز خواهرم نخوابیدم نه خودم نه خانوادم شده بریم هتل..ولی خونه کسی اوار نشدیم ا ...

من ک هیچ جا نخابیدم فقط بچه بودم یادمه خونه داییم یکبار خابیدم

منظور من درک متقابله اون اهل رفت و امده او نمیتونی محدودش کنی اونم ب این روش . روشت جالب نیست و چن باری ک اونا بیان تو نری دیگه نمیان . جبهه نگیر شوهرتو بین خودت و اوتا قرار نده تو هر مشکلی منظورمه .

یهو ک نمیشه و قبول نمیکنه حرفتو زمان و صبر لازمه برای تغییر 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
عزیزم من با هرگسی دوس ندارم رفت و آمد کنم اونم بخوابن خونم یا بخوابم خونشون

واس اینکه  همه چیو اروم نگه داری  یکم راه بیا خب   واس چند ساعت ارزششو نداره  واقعا   یعنی  خاله و عمه خودتم نمیخوای راه بدی خونه؟

هم شما حق داری..هم همسرت...موقع ازدواج باید تفاوت های فرهنگی رو درک کرد..بیشتر انعطاف نشون داد..چاره ای نیست... اگر این کار تو خانواده همسرت رایج و عادیه..نمیشه کاریش کرد..نمیشه به فامیلش بی احترامی کنه بگه نیاید خونه من...اگر سخت بگیرید خیلی..زندگی تون دچار مشکل میشه..وسایل خونه هم برای استفاده است..نه نگهداری ...به همسرت نهایت بگو..رختخواب بیشتر تهیه کنه و بخره

همسر من تو فکرشه رفتیم خونه زندگیم یدور همه فک و فامیلشو بگه بااین حال که بچه هاشون خیلی خراب کارن و منم حساس و از طرفی من آشپزی هم بلد نیستم برای تعداد زیاد و مادرمم شهر دیگست و فکر این هم عذابم میده... 

🙁❤️
گلم این میشه تفاوت فرهنگی ممکنه در آینده خیلی عذابت بده و باعث اختلاف شه بیشتر فکر کن 

😂😂😂 فک کن  بخاطر یه شب مهمونی   عذاب بکشه 

تو رو خدا منطقیه اختلاف سر این مسائل؟