2777
2789
عنوان

به نظرتون مراسم عروسی بگیریم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه بعدا کسی از این ۴۰ نفر مبتلا شد طوریش شد وجدانت آروم میشه؟

بقیه رو هم تو رودربایستی میزارین شاید دلشون نخواد بیان ولی مجبور بشن

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

من از خدام بود تو این وضعیت عقد بودم عروسی رو میپیچوندم! 

یه فرمالیته بگیر و برو سر خونه زندگیت 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

اگر میتونی یکم صبر کن کرونا تموم شه. سال بعد جشن بگیر. تو این مدتم میتونی پس انداز کنی

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.

قربونت برم من که اول و اخر میگم اصلا بجز خودتون دو نفر کسی نباشه بعد عکس و فیلمهاتون را ببینید و سالگرد مفصل بگیرین و دوباره برید  ارایشگاه و لباس عروس و اتلیه و...ولی نهایت اگه بازم خواستین بگیرین باید تایم طولانی مثلا از ده صبح تا ده شب پدر و مادر هاتون جدا جدا بیان از فاصله دو سه متری عروس و داماد را ببینن .مثلا هر ادمی نیم ساعت بره ببینه و کادو ها روی میز بذارن اصلا نزدیک نشن .پذیرایی هم نباشه و حتما در فضای ازاد. این را یه دکتر بهم گفت که عروس داماد از صبح تا شب در فضای ازاد و هر کس جدا گانه بره منظورم از هر کس یعنی فقط پدر و مادر ، نه اینکه پنجاه نفر صبح تا شب برن و اصلا خواهر و برادر نباشن . اصلا همزمان با هم نباشن حالا اصلا کادو ندید یا آپ کنید چی میشه مگه عزیزم. الان عروسی نگرفتن اوج باکلاسیه . من بازم میگم حتی با حضور پنج نفرم نگیرید .مادر و پدرتون اگه تو لباس عروسی نبینندتان خیلی بهتره تا اینکه زبانم لال یه نفر این وسط کرونا بگیره لطفا کمی انعطاف پذیر باشید

خدایی فرمالیته بهتره یا فیلم شام خوردن مردم؟ با شوهرت برقصی با خانوادت برقصی قشنگ تره یا مردم بیان درمورد رقص و لباست نظر بدن رو غذا عیب بذارن دوتا فحش هم بدن که تو این وضعیت عروسی گرفتی؟ 

فکر کن یه نفر بعد عروسی شما کرونا بگیره 

از کوچه خیابون بگیره نه از عروسی 

چجوری میتونی از عذاب وجدان اینکه نکنه تقصیر شماست خوشبخت بشی؟ 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
لباس پوشیدم ارایشگاه هم رفتم ولی تالار نبود یه جای سنتی مانند بود حدودا ۴۵ نفر بودیم مختلط

خب پس دیگه شما که مراسم داشتی دیگه دوباره گرفتنش حتی اگه کرونا نبود خیلی بی معنی میشد حالا من که ۶۰۰ تا مهمون داشتم ۴۵ نفر هم برام ذوق نکردن خیلی پشیونم جشن گرفتم 

عزیزم اگه بعدا کسی از این ۴۰ نفر مبتلا شد طوریش شد وجدانت آروم میشه؟ بقیه رو هم تو رودربایستی میزار ...

من به خاطر همین نمیخوام عروسی بگیرم ولی خب همین ۴۰ نفر که میگم دارن زورم میکنن هی تیکه میندازن جشن میخوان ولی اونم دو به شکم هنوز و اینکه ما همه نزدیکیم به فاصله یه کوچه یه کوچه و همشون هر روز هم و میبینن و میرن و میان 

جان مادرتون نگیرین

تورو خدا

خواهرم و شوهرش کرونا دارن خیلی بده خیلی خیلی بد

خودم و مامان بابامم مشکوکیم کمی علائم داریم

توروخدا نگیرین

خواهش میکنم

میدونین تست پی سی آر چجوریه؟

ی سرچ تو گوگل بکنین

تمنا میکنم نکنین این کارو 

شما بگو ۲۰ نفر

ی نفر داشته باشه خودش دو روز دیگه خوب میشه ی نفر پیر مث مامان بزرگ یا بابا بزرگ باشه تو جمعتون خدایی ناکرده نمیتونه تحمل کنه 

تب ۴۳ درجه

سرفه 

خواهرم ریه درگیر شدس

میگه شیانا مواظب باش توروخدا سرفه میکنی انگار تریلی از روت رد میشه

بدترین حس دنیا حس اضافه بودنه...خدایا هیچکیو مث من اضافه نکن😪
جان مادرتون نگیرین تورو خدا خواهرم و شوهرش کرونا دارن خیلی بده خیلی خیلی بد خودم و مامان بابامم م ...

احتمال اینکه نگیرم خیلی زیاده خب چون واقعا میترسم ولی دلم میخواست صحبت کنم باهاتون نظراتون و بدونم چون توضیح دادم خانواده من جوریه همش همو میبینن و ترک‌نمیکنن این و حتی تو کرونا و پافشاری دارن برا مراسم ولی خودم میترسم داشتم مشورت میکردم که چون ارایشگاه میرم لباس میپوشم عکس میگیرم یه جشن خانوادگی کوچیک بگیرم یا نه اونم اینا که هرروز پیش همن 

من به خاطر همین نمیخوام عروسی بگیرم ولی خب همین ۴۰ نفر که میگم دارن زورم میکنن هی تیکه میندازن جشن م ...

عزیزم حرف مردم برات مهم نباشه پس فردا تو زندگیت تصمیماتی میگیری ک ممکنه خوشایند بقیه نباشه نباید تحت تاثیر قرار بگیری

درضمن رفت و آمداتونو کم کنید کرونا فامیل و آشنا و فاصله دور و نزدیک نمیشناسه هر خانواده ب خاطر شغلشون با کلی آدم دراتباطن خطر زیادی داره

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢