2777
2789
عنوان

یه اقایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 114 پست
سادیا شما الان کدوم دختریه که متوجه نشه رفتار این اقا کاملا مشخصه هدفش چیه ولی من فکر میکنه منتظرم ا ...

خب من نوشتم (شاااییید اییشون فکر میکنن )

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

اره متوجه شدم یه بار دیگه همین کامنت پاسخ دادی خواهر😂😂

ن اونجاشو ک گفتین وقتی قصد دوستی و ازدواج نداری گفتم شما اشتباهی برداشت کردی دوباره بگم چون تو پست اولم گویا متوجه نشده بودین❤

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط دوستان ک میگن بگو چرا پیام میدی فک میکنم کمی بی ادبی باشه...

خب به نظره منم یکم بی ادبیه ... یکم محترمانه بگو... بزار متوجه بشه دوست نداری زیاد چت کنی... 🙍

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

به نظرم این اقا قصد ازدواج داره پس چرا شفاف مطرح نمیکنه 

منم همینو میگم اگ قصدش ازدواج خب بگه دیگه😐

خب به نظره منم یکم بی ادبیه ... یکم محترمانه بگو... بزار متوجه بشه دوست نداری زیاد چت کنی... 🙍

اره باید یه جوری بگم اما تو اونجورش موندم😅

فقط دوستان ک میگن بگو چرا پیام میدی فک میکنم کمی بی ادبی باشه...

من گفتم؟🤔

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

میدونید پیامشم ماهی یبار اگ مثلا مناسبتی باشه یا استوری خاصی بذارم ریپ میکنه همین

شایدم همینطوری پیام میده نمیدونم که

اره باید یه جوری بگم اما تو اونجورش موندم😅

😂خیلی سخته...

نمیدونم در این مواقع یه تلنگر خوبه این سری پیام داد بگو خواستگار دارم شاید زودتر حرفشو بزنه ....نزار ...

اره دقیقا اینم فکرخوبیه

فقط میدونید کاریزمای خاصی داره میترسم بگم برگرده بگه خب داشته باشی خوشبخت شی😂😂😂