2777
2789
عنوان

یه اقایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 114 پست
ابجیمم اینو میگه من کلا خیلی بعدش پیشمون شدم ردش کردم وقتی پیام داد عید فطرو تبریک گفت کمی حرف زدیم ...

شاید فکر می‌کنه متوجه نمیشی،داره مقدمه چینی می‌کنه.... به نظرم بهش بگو دلیل پیام هاتون چیه؟ لطفا دیگه پیام ندین.. من منظورتونو از این پیام ها متوجه نمیشم

اینجاست که اگه منظوری داشته باشه مجبوره بگه(در جده پیشنهاد)

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

به نظرم توام همون جوری محترمانه جواب پیاماش و بده

برای منم پیش اومده توی اینستا

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ادا واطوار ها چیه بیاد دوباره خواستگاری کنه .....چرا شما جواب نه دادی....اگه جواب رد دادی چرا با ...

ببین عزیز رد دادم چون بابام بخاطر شغلش راضی نبود و شرایط شغلی منم طوری بود ک انتقالی نمیدان ب شهر ایشون...من صرفا بخاطر شهر شغلش رد دادم...بمن نگفتن انتقالی میگیرن...ولی الان ک تقسیم شدن افتاده شهری ک من هستم ...وقتی ادم خوبیه چرا ک نه😊

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست
پروفایل بزار اهای اونی که منو میخای بگیری بیااا اگه نیای یکی دیگه میادا ازما گفتن یود😐🤐😁

به شدت موافقم😂😂

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

شاید فکر می‌کنه متوجه نمیشی،داره مقدمه چینی می‌کنه.... به نظرم بهش بگو دلیل پیام هاتون چیه؟ لطفا دیگ ...

اره اینم فکر خوبیه ممنون از نظرت😙

ببین عزیز رد دادم چون بابام بخاطر شغلش راضی نبود و شرایط شغلی منم طوری بود ک انتقالی نمیدان ب شهر ای ...

بگو اگه قصد ازدواجه دوباره بیاد خواستگاری ....اول بپرس هدفت از پیام دادن چیه😊

اره اینم فکر خوبیه ممنون از نظرت😙

خواهش میکنم گلم

این ادا واطوار ها چیه بیاد دوباره خواستگاری کنه .....چرا شما جواب نه دادی....اگه جواب رد دادی چرا با ...

من ک گفتم الان بهش بی میل نیستم و خواستگاری کنه قبول میکنم جواب رد دادنم صرفا بخاطر شهرمون بود ک جور شده

اگه احساس میکنی پیگیرته از دستش نده

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
پروفایل بزار اهای اونی که منو میخای بگیری بیااا اگه نیای یکی دیگه میادا ازما گفتن یود😐🤐😁

واااای خیلی باحالی😂😂😂😂😂

شاید فکر می‌کنه متوجه نمیشی،داره مقدمه چینی می‌کنه.... به نظرم بهش بگو دلیل پیام هاتون چیه؟ لطفا دیگ ...

سادیا شما الان کدوم دختریه که متوجه نشه رفتار این اقا کاملا مشخصه هدفش چیه ولی من فکر میکنه منتظرم ایشون پیش قدم بشه

اگه احساس میکنی پیگیرته از دستش نده

فقط دوستان ک میگن بگو چرا پیام میدی فک میکنم کمی بی ادبی باشه...

سادیا شما الان کدوم دختریه که متوجه نشه رفتار این اقا کاملا مشخصه هدفش چیه ولی من فکر میکنه منتظرم ا ...

یعنی من پیش قدم شم چی بگم اخه...خیلی کم روام😫