2777
2789
عنوان

سونو جنسیت هفته پونزده چقد درسته؟

227 بازدید | 22 پست

من الان پونزده هفته و سه روزمه میخوام فردا برم سونو بنظرتون نشون میده جنسیتو؟و اینکه چقد دقیقه انومالی رو میخوام هفته ۲۰بدم نمیخوام تا اون موقع صبر کنم

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من که ۱۵ هفته گفتن درست بود ❤❤❤

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
اگ سونو خوب بری تا ۹۵ درصد درسته

خودش گفت ۱۴ب بعد بیای دقیق بهت میگم دگ نمیدونم میگم شاید بچه کوچک باشه دستو پاشو باز نکنه 

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
تو آنومالی باید بپرسیم یا خودشون میگن؟ تو ان تی نپرسیدم دکترم نگف بعد میگفتن باید میپرسیدی

نه انومالی میگن تو برگه هم مینوسین برا من تو ان تی نگفت

خداکنه نشون بده خیلی ڋوق دارم برا خرید وسایلاش😍

غربالگری اولتو کجا رفتی؟ من دارم دنبال سونوگرافی و آزمایشگاه میگردم.

احتمال خیلی زیاد نشون میده

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
خودش گفت ۱۴ب بعد بیای دقیق بهت میگم دگ نمیدونم میگم شاید بچه کوچک باشه دستو پاشو باز نکنه 

خب اگ پاهاش بسته باشه میگ احتمالا

تو برگه هم مینویسه احتمالا...

دوست منم رفته بهش گفتن بگد ناف لا پاشه انگار ک پسره😂😂

تو برگشم نوشتن احتمالا پسر

بهش گفتن۱۸ هفته بیا دقیقه دیگ 

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋

سونو انومالی رو حتما هفته 18 برو. نذار هفتت بیشتر بشه بعد بری.

ولی فردا بری بهت میگن.

پسر بگن که صددرصد درسته ولی دختر بگن شاید 90 درصد درست باشه.

چون ممکنه پسر باشه و بیضه هاش هنوز نیومده باشه بیرون یا اونجاش کوچولو باشه😁😁😁

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
غربالگری اولتو کجا رفتی؟ من دارم دنبال سونوگرافی و آزمایشگاه میگردم. احتمال خیلی زیاد نشون میده

غربالگری اول پیش همینی ک میخوام برم پیشش دادم گفت ۱۴ ب بعد بیا میگم