2777
2789
عنوان

سونو جنسیت هفته پونزده چقد درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 22 پست
خب اگ پاهاش بسته باشه میگ احتمالا تو برگه هم مینویسه احتمالا... دوست منم رفته بهش گفتن بگد ناف ...

اهان خوبه احتمالیم بگن بد نیس😃

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
سونو انومالی رو حتما هفته 18 برو. نذار هفتت بیشتر بشه بعد بری. ولی فردا بری بهت میگن. پسر بگن ک ...

چرا مگ ۱۸ب بعد درس نیس اخه میگن هرچی دیر تر بری بهتر و دقیق تره 

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقه اکثرا البته سونو گرافیست مهمه 

اهان راستی بهم گفتی پسر فردا معلوم شه ببینم چن درصد درست بود البته هرچی باشه قدمش رو چشمه😍

چرا مگ ۱۸ب بعد درس نیس اخه میگن هرچی دیر تر بری بهتر و دقیق تره 

ببین عزیزم دور از جوووون همممممه ی بچه ها ولی این سونو انومالی واسه شکاف کام و مشکل مغزی و ایناست .

دکتر من تاکید کرد که هفته 18 برم تا اگه خدایی نکرده مشکلی داشت بشه سقطش کنی با مجوز پزشکی قانونی.

واسه اینه که میگم سر وقتش برو دیرتر نرو.

البته اینم بگم که سونو انتی سالم باشه ریسکش واسه غربالگری انومالی خیلی خیلی زیاد پایینه. واسه احتیاطه فقط.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
اهان راستی بهم گفتی پسر فردا معلوم شه ببینم چن درصد درست بود البته هرچی باشه قدمش رو چشمه😍

بله البته دختر وپسر هر دو نور چشمن فقط ادم بدونه برای خرید راحتتره انگار

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
ببین عزیزم دور از جوووون همممممه ی بچه ها ولی این سونو انومالی واسه شکاف کام و مشکل مغزی و ایناست . ...

راستش من سونو ان تیم همه چی خوب بود ولی ازمایشش ریسک متوسط بود بهم گفتن امینو بدم ولی قبول نکردم خواستم تا غربالگری دوم صبر کنم بعد تصمیم بگیرم😥

بله البته دختر وپسر هر دو نور چشمن فقط ادم بدونه برای خرید راحتتره انگار

اره منم فقط برا همین میخوام بدونم وگرنه سالم باشه فقط خواسته دگ ای ندارم

راستش من سونو ان تیم همه چی خوب بود ولی ازمایشش ریسک متوسط بود بهم گفتن امینو بدم ولی قبول نکردم خوا ...

نگران نباش عزیزم.

خیلی ها امینو دادن و هیچ مشکلی هم نداشتن. مخصوصا که تو سونو عدد تیغه بینی زیاد بوده.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.