2777
2789
عنوان

با دیدن این دوتا زوج چی فک میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 137 پست
یه نمونه اش ک من ب شدت باهاش مخالفم اینکه بعد از فوت همسر قانونا بچه باید باید با خانواده شوهر زندگی ...

خیر این قانون تغییر کرده . الان بعد فوت پدر حضانت تام با مادر هست 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم اگه راضی نیستی،ظلمه...ایشون هرجور دوس داره،بعد شمارو بهت دیکته کنه تیپتو ک هرجور ایشون دوس د ...

من معتقدم هر انسان ازاد افریده شده اما اون میگ زن ی موجوده دس شوهرش ک هر چی گف باید بگه چشم اگ اقا هم حرف زنش گوش بده میشه زن ذلیل

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
من معتقدم هر انسان ازاد افریده شده اما اون میگ زن ی موجوده دس شوهرش ک هر چی گف باید بگه چشم اگ اقا ه ...

بهتره جدا شی تا بعدا دو حالت داره یا با بچه طلاق میگیری یا ی زن افسرده میشی

برای 
ببین شل نگیر . سفت وایسا بگو یا دوتامون ساده میپوشبم با هیچ کدوم . مثلا بدون چادر بری چکار می‌خواد ب ...

گفته بدون چادر ببینمت طلاق

البته واس سر کوچه رفتنم اقا باید اجازه بده خخخخ جالبه نه؟

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
نمیدونم دگ فکر جداییم

سعی کن باهاش حرف بزنی و مشاوره بری .موضوع یه چادر نیست کسی که بخواد رفتار طرف مقابلش رو تغییر بده و با اجبار نظرات و سلایقش رو تحمیل کنه آدم مناسبی واس زندگی مشترک نمیتونه باشه  مگر اینکه تو رفتارش تجدید نظر کنه . حتما برو مشاور عزیزم 

من معتقدم هر انسان ازاد افریده شده اما اون میگ زن ی موجوده دس شوهرش ک هر چی گف باید بگه چشم اگ اقا ه ...

جااااان؟طرز فکرش اییییینه؟؟؟؟؟؟حرفی ندارم😐ما فقط سعی کن بری مشاوره خانواده،دیدگاهش خیلی بده...

بهتره جدا شی تا بعدا دو حالت داره یا با بچه طلاق میگیری یا ی زن افسرده میشی

الانشم افسردم نمیتونم اینه رو نگاه کنم 

سعی کن باهاش حرف بزنی و مشاوره بری .موضوع یه چادر نیست کسی که بخواد رفتار طرف مقابلش رو تغییر بده و ...

نمیاد ک میگه من مشکل ندارم

تنها برو راهنماییت میکنن 

دیروز من خودم باهاش حرف زدم قهر کرده بنظرت مشاور واس این ادم کار سازه؟ مث کوبیدن ی میخ ب اهنه

دیروز من خودم باهاش حرف زدم قهر کرده بنظرت مشاور واس این ادم کار سازه؟ مث کوبیدن ی میخ ب اهنه

حداقلش اینه که کمکت میکنی قاطع تر تصمیم بگیری اینجوری وقتی به گذشتت و این روزا فکر کنی مطمین میشی که درست ترین تصمیم رو گرفتی حالا هر تصمیمی که می‌خواد باشه 

حداقلش اینه که کمکت میکنی قاطع تر تصمیم بگیری اینجوری وقتی به گذشتت و این روزا فکر کنی مطمین میشی که ...

سخته😔