2777
2789
عنوان

با دیدن این دوتا زوج چی فک میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 137 پست
بذار دعوام کنن  من حرف خودمو میزنم  مگه دروغ گفتم

ظهر بحث همین بود  من گفتم روت غیرت داره 

هی ریپلی کردن که  اره اشتباه میکنیو....

فک میکنن روشنفکرن انقد بدم میاد

دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد                    اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن  چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک  کنم ساکن استر...✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چرا اعتماد به نفستو از دست بدی، اونه که تو جایگاه خودخواهانه قرار گرفته

میخوام بهم بزنم اصن بهم نمیاییم دگ

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
دقیقا عین ما من رسما اعتماد ب نفسمو از دس دادم

اتفاقن از وقتی اونارو دیدم خیلی دلم به حال دختره سوخت با اینکه شوهرش خیلی خوشتیپ بود ولی انگار خوشبخت نبودن همچین سرشو انداخته بود پایین با قیافه غمگین

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
اتفاقن از وقتی اونارو دیدم خیلی دلم به حال دختره سوخت با اینکه شوهرش خیلی خوشتیپ بود ولی انگار خوشبخ ...

😔😔

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
اتفاقن از وقتی اونارو دیدم خیلی دلم به حال دختره سوخت با اینکه شوهرش خیلی خوشتیپ بود ولی انگار خوشبخ ...

😔تاسف باره

تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
همه ی غیرت این نیست ولی بخشیش هم هس ینی شما مرد بودی اجازه میدادی خانمت مثلا شلوارک بپوشه بیاد ت ...

مگ حجاب فقط ب چادره؟ طبیعتا کسی شلوارک نمیپوشه با نظر شما مردای غربی کلا رگ ندارن

چی گفت؟

گفت هرجور صلاح میدونی همونکارو کن😐خیلی خودم اماده کرده بودم برای بحث،جا خوردم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
همه ی غیرت این نیست ولی بخشیش هم هس ینی شما مرد بودی اجازه میدادی خانمت مثلا شلوارک بپوشه بیاد ت ...

اره

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
گفت هرجور صلاح میدونی همونکارو کن😐خیلی خودم اماده کرده بودم برای بحث،جا خوردم

چن وقته ازدواج کردی؟

آره دقیقا  بعضی موقع ها از بعضی خانم های متاهل هم باید ترسید

پس خانم گل ما هم میتونیم بگیم غیرتی هستیم و هم جنسامونو میشناسیم عزیزم.

من با اینکه خودم حجابم زیاد کامل نیس ولی باحجابا رو دوست دارم و بهشون احترام میزارم پس مشکل امثال من با حجاب نیس با اجباره.اگر آقایی خانومشو به زور بی حجاب کنه به همین قدر زشت و زننده است.